ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ

Γιατι να πάτε: 
Πάσχα στη Νότια Πελοπόννησο !!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/04

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
200
αναλυτικά

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ & ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ
Start your journey

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:ΑΘΗΝΑ-ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ-ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. από Πειραιά και 07:50 από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αρτεμησίου και συνεχίζουμε μέσω Τρίπολης και Μεγαλόπολης για να επισκεφτούμε το στολίδι της Γορτυνίας,την Καρίταινα, με τις βυζαντινές εκκλησίες της και τα λιθόστρωτα καλντερίμια. Επόμενη στάση μας η ορεινή Ανδρίτσαινα με τις χαρακτηριστικές πέτρινες βρύσες και τον μεγάλο πλάτανο στη κεντρική πλατεία όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα.Κατόπιν κατευθυνόμαστε προς Καλαμάτα, άφιξη  στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο.∆ιανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ:ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΝΑΟΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ-Μ.ΚΑΛΟΓΡΑΙΩΝ

Πρωινό και αναχώρηση μέσω παραλιακής διαδρομής για να επισκεφτούμε τις όμορφες παραλιακές περιοχές της Στούπας & Καρδαμύλης γνωστές και ως Μεσσηνιακή Ριβιέρα για το κοντραστ των χρωμάτων και την εναλλαγή τοπίων που προσφέρουν στον επισκέπτη.Εν συνεχεία επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το πασχαλινό μας γεύμα.Το απόγευμα επίσκεψη στον Ιερό Ναό Υπαπαντής και τη Μονή Καλογραίων και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στη παραλία της πόλης.Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ:ΚΟΡΩΝΗ-ΜΕΘΩΝΗ-ΠΥΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μια όμορφη εκδρομή ξεκινά για τον γύρο της χερσονήσου της Πυλίας με πρώτο σταθμό τη «μεσαιωνική αρχόντισσα» Κορώνη,το πούλμαν θα μας αφήσει στην είσοδο της  και εμείς με τα πόδια μέσα απο τα γραφικα καλντερίμια που θυμίζουν νησιώτικα καντούνια θα φτάσουμε στην παλιά πόλη που γοητεύει τον επισκέπτη με τα χαρακτηριστικό χρώμα της και το περίφημο Ενετικό κάστρο της. Στη συνέχεια μέσω Φοινικούντας για την γραφική κωμόπολη Μεθώνη που διατηρεί αναλλοίωτες βενετσιάνικες επιρροές.Κατόπιν για Πύλο,όμορφη αμφιθεατρική πόλη που θυμιζεί νησί στο νότιο άκρο του κόλπου του Ναυαρίνου,επίσκεψη στα αξιοθέατα της όπως το επιβλητικό μνημείο των «Τριών ναυάρχων» και χρόνος για γεύμα.Το απόγευμα επιστροφή μέσω εθνικής οδού για Τρίπολη.Σπαθοβούνι(ΕΟ)-στάση και απο εκεί για Αθήνα/Πειραιά.

ΤΙΜΗ:

200,00 € κατ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΕΙ:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GALAXY 3* στην Καλαμάτα
2 πρωινά μπουφέ
Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα
φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

* Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

* Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

* Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

856

Start your journey