ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ

Γιατι να πάτε: 
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ !!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/04

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
180
αναλυτικά

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ
Start your journey

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:ΑΘΗΝΑ-Μ.ΞΕΝΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΒΟΛΟΣ
Αναχώρηση 07.30µ.από Πειραιά και 07:50 από Αθήνα για Λαμία(Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική Μονή Ξενίας επίσκεψη. Εν συνεχεία για Βόλο, Μακρυνίτσα-παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντοµη στάση στη γραφική Πορταριά γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί θα κατηφορίσουμε για Βόλο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

KYΡIAKH ΠΑΣΧΑ:ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΚΙΣΣΟΣ-ΧΑΝΙΑ
Πρωινό και μια ενδιαφέρουσα διαδρομή ξεκινάει για τα πηλιορείτικα χωριά.Πρώτος μας σταθμός η γραφική Τσαγκαράδα με τα αρχοντικά της, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια και  τις οξιές ,όλα αυτά που συνθέτουν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο.Κατόπιν επίσκεψη στον όμορφο Κισσό με την γραφική πλατεία και εν συνεχεία για τα όμορφα Χάνια, το υψηλότερο χωριό του Πηλίου όπου θα απολαύσουμε το Πασχαλινό γεύμα μας σε παραδοσιακή ταβέρνα συνοδεία μουσικής.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βόλο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλία της πόλης.Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ:ΜΗΛΙΕΣ-ΒΥΖΙΤΣΑ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη νότια πλευρά του Πηλίου. Ακολουθώντας μια ενδιαφέρουσα διαδρομή ανεβαίνουμε στις Μηλιές,το όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και στη συνέχεια για Βυζίτσα,χωριό γνωστό για τη χαρακτηριστική πηλιορειτική αρχιτεκτονική .Κατόπιν στην όμορφη παραλία Καλά Νερά θα εχουμε παραμονή για γεύμα και στη συνεχεια παιρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδον στάση στη Λαμία(ΕΟ) και από εκεί για Αθήνα/Πειραιά.

ΤΙΜΗ:

180,00 € κατ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PARK 4* στον Βόλος
2 πρωινά μπουφέ
Αναστάσιμο δείπνο
Πασχαλινό γεύμα
φόρος διαμονής
αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
φπα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Φιλοδωρήματα, ποτά στα γεύματα

* Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

* Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

* Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

856

Start your journey