ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Γιατι να πάτε: 
Αναζωογόνηση και ευεξία στα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/04

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
200
αναλυτικά

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ- ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
Start your journey

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ : ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Αναχώρηση 07:00 πμ από Πειραιά και 07:20  από Αθήνα για ΛΑμία Ε.Ο-στάση, Λάρισα ΕΟ-παραμονή για γεύμα και συνεχίζουμε με προορισμό την ιστορική Παναγιά Σουμελά,επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά.Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Κατόπιν για το Λουτράκι Αριδαίας που βρίσκεται στην επαρχία Αλμωπίας στους πρόποδες του όρους  Καϊμακτσαλάν λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή και αποτελεί την πηγή των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ  τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο,διανυκτέρευση.

 

Κυριακή Πάσχα: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ-ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Μετα το πρωινό μας θα επισκεφτούμε την όμορφη Λίμνη Βεγορίτιδα η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος κάνοντας μια στάση στο όμορφο χωριό Αγ.Παντελεήμονα που προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη.Επόμενος .Επόμενος  σταθμός μας το πιο γνωστό θέρετρο της περιοχής,  ο γραφικός Αγ. Αθανάσιος και στη συνέχεια επιστροφή στο Λουτράκι όπου για να απολαυσουμε το Πασχαλινό μας γεύμα.Το απόγευμα  χρονος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας στις μικρές  πισίνες, στον  καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα  και να επωφεληθούμε από τις ευεργέτικες ιδιότητες των νερών.Διανυκτέρευση.

 

Δευτέρα : ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΣΟΣ  ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας και επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου- που λέγεται και «φρύδι της πόλης»- και αποτελούν τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια.Κατόπιν θα επισκεφτούμε την όμορφη Νάουσα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και διασχίζετα ι απο τον ποταμό Αραπίτσα και στα αξιοθέατα της ξεχωρίζει το δημοτικό πάρκο και το σημαντικό ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο της .Συνεχίζουμε για το άλσος του Αγ.Νικολάου,ενας επίγειος παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσία και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα και Πειραιά.

ΤΙΜΗ:

200,00€ κάτ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GALAXIAS 3* στα Λουτρά Πόζαρ
2 πρωινά
Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα,
φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
ΦΠΑ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

* Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

* Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

* Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

856

Start your journey