ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

Γιατι να πάτε: 
ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΖΑΜΑΛΕΣ !!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

25/02

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
140
αναλυτικά

Μουσείο Βρέλλη-Τσεπέλοβο-Μονοδένδρι
Start your journey

1η Μέρα : ΑΘΗΝΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αναχώρηση στις 07:00 από Πειραιά και 07:20 από Αθήνα για Ακράτα(ΕΟ)-στάση και μέσω της καλωδιωτής γέφυρας  Ρίου- Αντιρίου αλλά και της νέας Ιονίας Οδού φθάνουμε στο ιστορικό  Μουσείο Βρέλλη γνωστό για τα μοναδικά κέρινα ομοιώματα του. Κατόπιν  για τα Ιωάννινα,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης και χρόνος για βόλτες και μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ Μ.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ζαγόρι και πρώτη στάση σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά το όμορφο Τσεπέλοβο. Εν συνεχεία για Μονοδένδρι, όμορφο παραδοσιακό χωριό του Ζαγορίου με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια. Από την κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της Αγ.Παρασκευής από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του Βίκου. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια για Ιωάννινα για επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη (Παμβώτιδα)με το γραφικό νησάκι,τα παραδοσιακά πλακόστρωτα δρομάκια και το Μουσείο– Σπίτι του Αλή Πασά. Το βράδυ περίπατοι στην κεντρική πλατεία και παρακολούθηση των αποκριάτικων  εκδηλώσεων -τις παραδοσιακές Τζαμάλες-όπου στην πόλη ανάβονται μεγάλες φωτιές και οι μεταμφιεσμένοι τραγουδούν και χορεύουν γύρω τους σε διπλές και τριπλές σειρές αναβιώνοντας παλιές διονυσιακές λατρείες. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα : ΚΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και χρόνος για βόλτα στο ιστορικό κάστρο της πόλης που αποτελεί το αρχαιότερο βυζαντινό φρούριο της ελληνικής επικράτειας και σημέρα φιλοξενεί κατοικίες αλλά και τη βυζαντινή ακρόπολη του Ιτς Καλέ η οποία προσφέρει πανοραμική θέα στη πόλη και τη λίμνη.Έπειτα για το «αλπικό» Μέτσοβο, χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ με παραδοσιακη αρχιτεκτονική και αξιοθέατα φημίζεται για το υγιεινό κλίμα του,την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του αλλά και τα φημισμένα τοπικά προιόντα του.Παραμονή για γεύμα σε κάποια απο τις πολλές ταβέρνες της περιοχής και στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες καθοδόν στάσεις θα επιστρέψουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

ΤΙΜΗ :

140,00 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο

190,00 € μονόκλινο

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALEXIOS 3*
2 πρωινά μπουφέ
φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
ΦΠΑ.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

* Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

* Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

* Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

856

Start your journey