Η ΕΠΟΧΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η ΕΠΟΧΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιατι να πάτε: 
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΉ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΣΤΟ ‘’ MANIATIS HOTELS & RESORT - KENTRIKON ‘’ 4****

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

05/11

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
90
αναλυτικά

ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/11/2022

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΑΣΤΡΟΣ και φτάνουμε στην ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ επίσκεψη. Συνεχίζουμε για τον ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για το Μπαλκόνι της Τρίπολης τα ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ για την αγορά κάστανου μιας και είναι η εποχής τους. Κατόπιν για τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ το χωριό των αγωνιστών του 1821, το οποίο έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ MANIATIS HOTELS & RESORT - KENTRIKON ‘’ 4****.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10/2022

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ στάση. Εν συνεχεία για ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ επίσκεψη στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης (έξοδα ατομικά) και φτάνουμε στην αρχοντική ΒΥΤΙΝΑ που με τα λιθόχτιστα σπίτια, τα γραφικά στενά της απλώνεται στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του ΜΑΙΝΑΛΟΥ, παραμονή, γεύμα.  Συνεχίζουμε για  ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 90 Η/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘MANIATIS HOTELS & RESORT - KENTRIKON ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στα ΛΑΓΚΑΔΙΑ , 3) το πρωινό, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

111

Start your journey