3ήμερο στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του πλήρως ανακαινισμένου Epirus Palace 5*!!

3ήμερο στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του πλήρως ανακαινισμένου Epirus Palace 5*!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

27/11

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
155
αναλυτικά

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί θα διασχίσουμε τη γέφυρα ΡΙΟΥ για την παραλιακή ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου και παραμονή για γεύμα.Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και από εκεί για ΜΠΙΖΑΝΗ για να επίσκεφτουμε  το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη .Κατόπιν για το πολυτελές ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΖΑΓΟΡΙ και πρώτη στάση σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά, το όμορφο ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ. Εν συνεχεία για  ΜΟΝOΔΕΝΔΡΙ, αντιπροσωπευτικός  οικισμός  του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια. Από τη κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του ΒΙΚΟΥ. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια για ΙΩΑΝΝΙΝΑ για επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη (ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ)με το γραφικό νησάκι.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού για ΜΕΤΣΟΒΟ,παραμονή στο αρχοντικό κεφαλοχώρι της Πίνδου για επίσκεψη στο Μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ και την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ και συνεχίζουμε για περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ γεύμα και από εκεί για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή: 155,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή: 195,00  €  μονόκλινο

 

 

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές EPIRUS PALACE 5*,2 δείπνα,2πρωινά μπουφέ , φόρο διαμονής (άρθρο53 –v.4389/16), αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 

 

 

856
 

Start your journey