28η οκτωβριου στην Aνατολική Μακεδονία την ιστορική Θράκη και την όμορφη Θάσο

28η οκτωβριου στην Aνατολική Μακεδονία την ιστορική Θράκη και την όμορφη Θάσο

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

28/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
175
αναλυτικά

ΚΑΒΑΛΑ-ΘΑΣΟΣ-ΞΑΝΘΗ-ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ-ΦΡΑΓΜΑ ΘΥΣΑΥΡΟΥ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
Start your journey

1η ημέρα: Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ EO στάση και στη συνέχεια για τον γραφικο ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Συνεχίζοντας και προσπερνώντας τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του Θεόδωρου Κοκκινίδη που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τις εξαιρετικές αναπαραστάσεις απο κερί, σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής και διεθνούς σκηνής.Κατόπιν άφιξη στην ΚΑΒΑΛΑ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 


2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση  για ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ για επίσκεψη στο  ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ξενάγηση στον Υδροηλεκτρικό σταθμό με την εντυπωσιακή θέα.Συνεχίζουμε μέσω όμορφης διαδρομής κατα μήκος του ποταμού Νέστου και  παράλληλα με τα Θρακικά Τέμπη για ΞΑΝΘΗ. Άφιξη και περιήγηση στη παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα σοκάκια, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, τα νεοκλασικά και τα παραδοσιακά οικοδομήματα που συνδυάζουν την τοπική με την οθωμανική αρχιτεκτονική. Παραμονή για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα:  Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ,επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΘΑΣΟ.Αφιξη στο πανέμορφο νησί με την πλούσια βλάστηση και τις υπέροχες παραλίες με την λεπτή άμμο  που συνθέτουν μια ειδυλιακή εικόνα.Ξεκινώντας την περιήγηση μας θα περάσουμε απο   την ΠΑΝΑΓΙΑ-διατηρητέος παραδοσιακός  οικισμός με γνήσιο μακεδονίτικο χρώμα και παλιά πρωτεύουσα του νησιού-όπου θα επικεφθούμε την ομώνυμη εκκλησία.Κατόπιν θα διασχίσουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ και επόμενος σταθμός μας η ιστορικη Μ.ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ.Συνεχίζοντας θα συναντήσουμε την παραλιακή κωμόπολη  ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ όπου και θα έχουμε παραμονή για γεύμα.Το απόγευμα επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ.Εν συνεχεία για ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 


4η ημέρα:  Μετά το πρωινό αναχώρηση και πρώτη στάση στη περιοχή της Αμφίπολης ιδιαιτέρως γνωστή για τις ανασκαφές του ομώνυμου τύμβου (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ στην ΕΟ γεύμα, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 175,00 €   κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 235,00 €   μονόκλινο

 


 


Περιλαμβάνονται: 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΟCEANIS 3*, 3 δείπνα , 3 πρωινά μπουφέ  ,εισιτήρια πλοίων για ΘΑΣΟ ,φόρο διαμονής (άρθρο53  v.4389/16), αρχηγός-Συνοδός, Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης Φπα.

 

 

 

856

 
Start your journey