2ήμερη κρουαζιέρα σε 3 Ελληνικά νησιά

2ήμερη κρουαζιέρα σε 3 Ελληνικά νησιά

Γιατι να πάτε: 
"Μια μοναδική εμπειρία, από τα στενά της Ύδρας μακριά από τον θόρυβο της πόλης - στην κοντινή Αίγινα με τις υπέροχες παραλίες, τον Άγιο Νεκτάριο και τον αρχαίο ναό της Αφαίας"

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

Καθημερινά όλο το χρόνο

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
105
αναλυτικά

ΥΔΡΑ - ΠΟΡΟΣ - ΑΙΓΙΝΑ
Start your journey

ΗΜΕΡΑ 1η


ΑΘΗΝΑ:
08.00 - Αναχώρηση για την Ύδρα

ΥΔΡΑ:
- Άφιξη στην Ύδρα, ένα από τα ομορφότερα Ελληνικά νησιά. Το αμφιθεατρικό λιμάνι της Ύδρας προσφέρει ένα πολύχρωμο κολάζ από ταβέρνες, καφέ και μαγαζιά.

Τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται στην Ύδρα, οπότε μην χάσετε την βόλτα με το γαϊδουράκι -- μια από τις ατραξιόν του νησιού.

Παραλία για κολύμπι περίπου 5-10 λεπτά περπάτημα από το πλοίο με καθαρά καταγάλανα νερά.

- Το πλοίο αναχωρεί για τον Πόρο. Γεύμα (μπουφέ) στο πλοίο.

ΠΟΡΟΣ:
– Άφιξη στον Πόρο, ένα γραφικό νησί σε μικρή απόσταση από την Πελοπόννησο. Πρόκειται για ένα καταπράσινο παράδεισο με λεμονιές και πεύκα. 

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Ρολόι του Πόρου, σε μικρή απόσταση από το κεντρικό λιμάνι από όπου μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα του νησιού.

Διανυκτέρευση στον Πόρο σε ξενοδοχείο/στούντιο/διαμερίσματα 3* (ή 4* με επιβάρυνση).

 

ΗΜΕΡΑ 2η

– Πρωινό στο ξενοδοχείο και εν συνεχεία check-out
– Αναχώρηση για Αίγινα


ΑΙΓΙΝΑ:
– Άφιξη στην Αίγινα. Εκεί έχετε την επιλογή να επισκεφθείτε την Εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, τον Ναό της Αφαίας ή κάνετε τον πανοραμικό γύρο του νησιού.

Για όσους προτιμούν να περάσουν περισσότερο χρόνο στη θάλασσα, σε απόσταση λίγων λεπτών από το πλοίο βρίσκται μία πλήρως οργανωμένη παραλία με καθαρά νερά και όμορφη αμμουδιά.

– Το πλοίο φεύγει από το λιμάνι του Πειραιά ή από το Φάληρο. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού μπορείτε να ξεκουραστείτε στα αναπαυτικά σαλόνια του ή να χορέψετε και να διασκεδάσετε στο live show.

ΛΙΜΑΝΙ:
19:30- 19:45 – Άφιξη στο λιμάνι.

 

Προραιρετική εκδρομή στον Ναό της Αφαίας στο Νησί της Αίγινας
Η Αφαία ήταν μία Ελληνίδα θεά που λατρευόταν αποκλειστικά σε αυτόν τον ναό, χτισμένο περί τα 500 π.Χ. . Ωστόσο, η ιστορία του φτάνει πολύ πριν, στα τέλη της Εποχής του Χαλκού (14ος αι. π.Χ.).

Η μυθολογία σχετίζει την Αφαία με την Βριτομάρτιδα που ήταν κόρη του θεού Δία και ετεροθαλής αδερφή της Αρτέμιδος. Η Βριτομάρτις καταδιώχθηκε από τον Βασιλιά της Κρήτης Μίνωα, ο οποίος την ερωτεύτηκε. Στην προσπάθειά της να του ξεφύγει πήδηξε στην θάλασσα και πιάστηκε στα δίχτυα των ψαράδων κοντά στην Αίγινα. Ωστόσο, ένας ψαράς, μαγεμένος από την ομορφιά της, τη θέλησε για τον εαυτό του.

Η Βριτομάρτις έφτασε στην Αίγινα αναζητώντας καταφύγειο και προστασία από τη θεά Διάνα, η οποία την εξαφάνισε μέσα στο δάσος και όταν οι ψαράδες έφτασαν στο σημείο βρήκαν μονάχα ένα άγαλμα. Η ονομασία “Αφαία” προέρχεται από το ελληνικό νόημα της λέξης “αόρατος”, “αφανής”.

Ο Ναός της Αφαίας βρίσκεται σε ίση απόσταση από την Ακρόπολη των Αθηνών και το Ναό του Ποσειδώνα στο Ακρωτήρι του Σουνίου. Αυτοί οι τρεις σπουδαίοι Ναοί σχηματίζουν ένα ισοσκελές Τρίγωνο μεταξύ Βορρά, Ανατολής και Νότου.


Από €209 για ΔΥΟ άτομα για το πακέτο σε 3* ξενοδοχείο
Από €279 για ΔΥΟ άτομα για το πακέτο σε 4* ξενοδοχείο

Οι Τιμές Περιλαμβάνουν


-Μονοήμερη Κρουαζιέρα σε 3 Νησιά (Ύδρα, Πόρος, Αίγινα)
-Μία διανυκτέρευση στον Πόρο σε 3* ξενοδοχείο
-Πρωινό στον Πόρο ή μεταφορά προς το ξενοδοχείο
-Μεσημεριανό στο πλοίο (τη μία ημέρα)
-Διασκέδαση στο πλοίο
-Φόροι και Φ.Π.Α.

 

Οι Τιμές δεν Περιλαμβάνουν


-Μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο
-Φιλοδωρήματα
-Ποτά
-Προσωπικά Έξοδα
-Προσωπική Ταξιδιωτική Ασφάλεια
-Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο “Οι Τιμές Περιλαμβάνουν”

***Σημαντική Σημείωση - Όροι και Προϋποθέσεις***


Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας είναι ενδεικτικό. Η σειρά επίσκεψης των λιμανιών ή η ώρα παραμονής σε αυτά καθώς και οι ώρες των γευμάτων κ.τ.λ., πραγματοποιούνται βάσει καιρικών συνθηκών και κίνησης των λιμανιών. Οι ακριβείς ώρες για όλες τις δραστηριότητες ανακοινώνονται στο πλοίο καθημερινά. Οι όποιες αλλαγές στο πρόγραμμα, γίνονται για να εξασφαλίσουν την άνεση και ασφάλεια των επιβατών καθώς και την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος. Σε περίπτωση που το πλοίο δεν επισκεφθεί κάποιο από τα λιμάνια ή η ώρα παραμονής αλλάξει ή η σειρά των λιμανιών είναι διαφορετική από ημέρα σε ημέρα --η περίπτωση αυτή αποτελεί μέρος της κανονικής ροής της δραστηριότητας της κρουαζιέρας, και δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης/μερικής ή ολικής επιστροφής χρημάτων. 

Start your journey