ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

24/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
175
αναλυτικά

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ - ΣΥΡΡΑΚΟ - ΜΕΛΙΣΟΥΡΓΟΙ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΧΩΣΕΨΗ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10

Αναχώρηση 8.00 από Αθήνα, Ισθμό Ακράτα στάση για καφέ και συνεχίζουμε για την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Στην Αμφιλοχία θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό και συνεχίζουμε για Άρτα στάση για καφέ και να θαυμάσουμε το πολυτραγουδισμένο γεφύρι. Από εκεί αρχίζουμε να ανηφορίζουμε  για τα Τζουμερκιώτικα βουνά με τις ιδιαίτερες ομορφιές στο τοπίο τους . Θα σταθούμε στην Πλάκα εκεί όπου έστεκε  το μονότοξο γεφύρι και συνεχίζουμε για το χωριό Πράμαντα όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε ένα όμορφο ξενοδοχείο έξω από το χωριό μέσα σε δάσος με έλατα. Το βράδυ θα έχουμε γεύμα στο ξενοδοχείο με παραδοσιακές ηπειρώτικες γεύσεις. Διανυκτέρευση.

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σπήλαιο Πραμάντων. Ένα σπήλαιο μοναδικού κάλους με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Στη συνέχεια θα πάμε στο όμορφο χωριό Συρράκο (εφόσον ο καιρός το επιτρέπει). Θα παραμείνουμε για να περιηγηθούμε στο χωρίο και για έναν καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το βράδυ θα έχουμε παραδοσιακό κέρασμα με πίττες και τσίπουρο και ζωντανή μουσική . Διανυκτέρευση.

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/10

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το όμορφο χωριό Καταρράχτης επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης από όπου βλέπουμε τον μεγάλο καταρράχτη από τον οποί πήρε και το όνομά του το χωριό. . Συνεχίζοντας στην οροσειρά των Τζουμέρκων μέσω Λεπιανών, Ράμιας φτάνουμε στο χωριό Κυψέλη όπου μπορούμε να επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο του χωριού. Αναχώρηση από Βουργαρέλι, Άρτα, Μενίδι, Αμφιλοχία, γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή:       175€   (πλήρης διατροφή)

 

 

 

Περιλαμβάνει: 

Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο, 2 πρωινά και 3 γεύματα

 

 

 

661

Start your journey