ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

19/06 ● 25/06 ● 23/07

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ
Start your journey

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ  για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ παραµονή για μπάνιο και γεύµα. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για να απολαύσουµε το καφέ µας και την υπέροχη θέα από το «µπαλκόνι του Παγασητικού» και από εκεί για µια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού .Κατόπιν για την όμορφο ΒΟΛΟ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη πολυσύχναστη παραλία της πόλης .∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΧΙΛΛΕΙΟ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο  και  αναχώρηση για το καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα στις  ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, πευκόφυτη περιοχή του νησιού και διάσημη για την μαγευτική παραλία με την χρυσή άμμο και στη συνέχεια βόλτα στη ΧΩΡΑ της ΣΚΙΑΘΟΥ. Επιστροφή το απόγευμα στο ΒΟΛΟ.Δείπνο Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στις ιστορικές ΜΗΛΙΕΣ,την πατρίδα του Άνθιμου Γαζή και  την ΒΥΖΙΤΣΑ που βρίσκεται αγκαλιασμένη από δασωμένα υψώματα του ΠΗΛΙΟΥ και αποτελεί άριστο δείγμα πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής.Επειτα για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα και εν συνεχεία ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ στην Εθνική Οδό στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 135,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή : 185,00 € μονόκλινο

 

 

Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι 31/05 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση τιμής (+20,00€):

 

 

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑLEXANDROS 3* 2 πρωινά μπουφέ και 2 δείπνα ,εισιτήρια βενζινοπλοίου, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,Φπα.

 

 

25/06, 23/07

 

Τιμή :  140,00     € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή :  190,00     € μονόκλινο

 

Περιλαμβάνονται:
* Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν
* 2 διανυκτερέυσεις στο ξενοδοχείο ELECTRA 3*
* 2 πρωινά
* 2 δείπνα
* εισιτήρια βενζινοπλοίου,
* φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16)
* αρχηγός/συνοδός
* Φπα

 

Δεν περιλαμβάνονται:
* Οτι δεν αναγράφεται στα περιλαμαβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
* Εισοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρου

 

 

 

 

 

 

 

 

856

Start your journey