ΠΗΛΙΟ - ΒΟΛΟΣ - ΤΡΕΝΑΚΙ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

ΠΗΛΙΟ - ΒΟΛΟΣ - ΤΡΕΝΑΚΙ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

26/10 ● 6/11 ● 13/11 ● 20/11 ● 27/11 ● 4/12 ● 11/12 ● 18/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
155
αναλυτικά

ΠΗΛΙΟ - ΒΟΛΟΣ - ΤΡΕΝΑΚΙ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
Start your journey

ΜΕΡΑ 1
ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ώρα αναχώρησης: 07:30 π.μ.

Αναχώρηση από την Αθήνα με κατεύθυνση τη πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Επίσκεψη στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα παλαιότερα στη χώρα μας, το οποίο στεγάζεται στο υπέροχο Νεοκλασικό κτίριο του 1909. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική της πόλης και να δοκιμάσετε το τσίπουρο και τα τοπικά μεζεδάκια. Άφιξη στο ξενοδοχείο Hotel Pilion Resort 4* στην Πορταριά ή Valis Resort 5* στην Αγριά Βόλου. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

 

 

ΜΕΡΑ 2
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ» - ΜΗΛΙΕΣ - ΒΥΖΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για μια αξέχαστη γραφική ανάβαση στις όμορφες πλαγιές του Πηλίου με τον «Μουντζούρη», το παλιό ατμοκίνητο τρενάκι. Στις Μηλιές θα δούμε την ιστορική εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και τη δημόσια Βιβλιοθήκη με τα σπάνια χειρόγραφα. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Βυζίτσα, με τα επιβλητικά αρχοντικά και τη θέα στον Παγασητικό. Όσοι δεν θελήσουν να πάρουν το τρενάκι θα κάνουν την εκδρομή Μηλιές-Βυζίτσα οδικώς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

 

 

ΜΕΡΑ 3
ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μετάβαση στην πετρόχτιστη και παραδοσιακή Μακρυνίτσα. Περίπατος μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, προσκύνημα στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Θα δούμε τη μαρμάρινη βρύση «Αθάνατο νερό» με τους λεοντόμορφους κρουνούς και θα πιούμε καφεδάκι στον ξακουστό «Θεόφιλο». Μετάβαση στο Βόλο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

Κόστος κατ' άτομο με πούλμαν

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
Διαμονή στο ξενοδοχείο Pilion Resort 4* στην Πορταριά (για την αναχώρηση 28ης Οκτωβρίου) ή Valis Resort 5* στην Αγριά Βόλου (για τις αναχωρήσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου)
Ημιδιατροφή καθημερινά
Αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
Το εισιτήριο για τον «Μουντζούρη» (10 € πληρωτέα στο γραφείο)
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

 

 

482

Start your journey