ΜΥΣΤΡΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

26/10 ● 6/11 ● 13/11 ● 20/11 ● 27/11 ● 4/12 ● 11/12 ● 18/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
210
αναλυτικά

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
Start your journey

ΜΕΡΑ 1
ΑΘΗΝΑ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα  για τη Βυζαντινή Καστροπολιτεία του Μυστρά απλωμένη στην πλαγιά του ομώνυμου λόφου, που ακόμα και σήμερα αποπνέει την αίγλη ενός ένδοξου παρελθόντος. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, που θα σας ταξιδέψει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος στην Σπάρτη για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο Mystras Grand palace Resort & Spa 5* Lux στον Μυστρά. Δείπνο.

 

 

 

ΜΕΡΑ 2
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και Βυζαντινά αρχοντικά, με τον Ναό της Αγίας Σοφίας, το σπίτι και την προτομή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, τον Ναό της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας και τα πάμπολλα μαγαζάκια με τα τοπικά ενθύμια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

 

 

ΜΕΡΑ 3
ΓΥΘΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Γύθειο, την πόλη με το νησιώτικο χρώμα και κυριότερο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου. Επίσκεψη στο νησάκι Κρανάη, που,σύμφωνα με τη Μυθολογία, ήταν το καταφύγιο του Πάρη και της Ωραίας Ελένης. Εκεί βρίσκεται και ο πύργος του Τζανετάκη, στον οποίον στεγάζεται το Μουσείο της Μάνης, καθώς και ο Φάρος του 1873. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια της πόλης. Πορεία για Αθήνα.

 

 

Κόστος κατ' άτομο με πούλμαν

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
Διαμονή στο ξενοδοχείο Mystras Grand palace Resort & Spa 5* Lux στον Μυστρά
Ημιδιατροφή καθημερινά
Αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

 

 

482

Start your journey