μετεωρα (πασχα 2021)

μετεωρα (πασχα 2021)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

30/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
185
αναλυτικά

ΜΕΤΕΩΡΑ
Start your journey

1η Μέρα Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Λίμνη Πλαστήρα - Καλαμπάκα (Επιτάφιος) :

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να θαυμάσουμε αρκετό τμήμα της λίμνης αλλά και χρόνο για γεύμα (προαιρετικό) σε εστιατόριο της περιοχής. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση, δείπνο. Το βραδάκι θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

 

 

2η Μέρα Μ. Σάββατο: Μετέωρα - Μέτσοβο - Καλαμπάκα (Ανάσταση) :

Αναχώρηση μετά το πρόγευμα μας για το Μεγάλο Μετέωρο, παραμονή για προσκύνημα. Για το μεσημεριανό μας γεύμα(προαιρετικό) αλλά και για βόλτα θα βρεθούμε στο Μέτσοβο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την Μονή του Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα για την Αναστάσιμη Ακολουθία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

3η Μέρα Πάσχα :

Πρωινό ελεύθερο και το μεσημέρι Πασχαλινό γλέντι στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα βόλτα στην όμορφη πόλη των Τρικάλων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

4η Μέρα: Ελάτη - Περτούλι - Αθήνα :

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας περνώντας από το Περτούλι και την Ελάτη, καταπράσινα χωριά με πέτρινα σπίτια, γραφικά τοπία που θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για κάνουμε βόλτα σε αυτά να πιούμε τον καφέ μας αλλά και για να γευματίσουμε (προαιρετικά) σε καφενεία και ταβέρνες της περιοχής που θα μας φέρουν πιο κοντά με την παράδοση και την φύση. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

TIMH TO ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ-ΤΡΙΚΛΙΝΟ

185 ΕΥΡΩ

 

ΤΙΜΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

285 ΕΥΡΩ

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KOSTA FAMISSI 4* στην Καλαμπάκα με ημιδιατροφή (δείπνο την Μ. Παρασκευή, εορταστικό αναστάσιμο δείπνο , εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, Φ.Π.Α, αρχηγός.

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, τα ποτά στο γεύμα της ημιδιατροφής, ο φόρος διαμονής 1,50 ευρω ανα δωματιο ανα διανυκτερευση του άρθρου 53 Ν.4389/2016

.

Start your journey