ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

30/10 ● 13/11 ● 4/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
129
αναλυτικά

ΑΓΝΑΝΤΑ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ-ΑΡΤΑ- ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΘΕΡΜΟ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ –ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ - ΑΡΤΑ

Αναχώρηση από Πειραιά/Αθήνα, με ενδιάμεση στάση και μέσω της Καλωδιακής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου θα φτάσουμε στον Αμβρακικό Κόλπο. Έναν τόπο μοναδικό στην Ελλάδα. Το καλύτερο σημείο για ν' αποκτήσει κανείς μια ολοκληρωμένη εικόνα της ιδιαίτερης αυτής περιοχής της Δυτικής Ελλάδας είναι το ψαροχώρι της Κορωνησίας τον μικρό ψαράδικο οικισμό με τους 350 κατοίκους περίπου. Το χωριό εκτείνεται σε ένα μικρό ύψωμα, αγναντεύοντας ολόγυρα την κλειστή θάλασσα και τις αμμονησίδες. Στάση για προαιρετικό γεύμα. Επόμενος προορισμός η Άρτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ:ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ –ΑΡΤΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε μια υπέροχη εκδρομή στα γραφικά Τζουμέρκα. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη, για να ακολουθήσει μια πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια Γραμμενιτσα – Έλατο – Δαφνιώτη, για να φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας πάνω από τον Άραχθο, που είναι ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δυο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα Άγναντα και τα Πράμαντα, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΤΑ –ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ- ΘΕΡΜΟ – ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την λίμνη Τριχωνίδα καθώς και τα γύρω χωριά . Τρία χιλιόμετρα από το Θέρμο βρίσκεται το χωριά Μεγάλο Δένδρο, πατρίδα του Κοσμά του Αιτωλού. Κοντά είναι το χωριουδάκι Μάνδρα με το Μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής που κατά την παράδοση φαίνεται ότι υπάρχει από τον 16ο αιώνα. Ηταν ανδρικό μοναστήρι και είχε κρυφό σχολειό, όπου έμαθε τα πρώτα του γράμματα ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Παραμονή για προαιρετικό γεύμα στο Θέρμο. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή σε Πειραιά /Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

⦁ Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας

⦁ Έμπειροι οδηγοί με άριστη γνώση των δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.

⦁ Διόδια αυτοκινητοδρόμων .

⦁ Δύο (2) διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Άρτα

⦁ Πρωινό μπουφέ καθημερινά

⦁ Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής

⦁ Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)

⦁ Φ.Π.Α. εκδρομής

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

⦁ Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

⦁ Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

⦁ Τοπικοί δημοτικοί φόροι

 

 

 

811

Start your journey