ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

19/06

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
120
αναλυτικά

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ –ΝΥΜΦΑΙΟ - ΣΙΑΤΙΣΤΑ- ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ
Start your journey

1η ημέρα:

Αναχώρηση στις 07:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε  μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ και ΤΡΙΚΑΛΩΝ για την περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ όπου και παραμονή για γεύμα  .Έπειτα μέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Αφιξη στην γραφικά αμφιθεατρική πόλη και πρώτη επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ,μια από τις πιο ιστορικές Μονές τής Δ.Μακεδονίας. Κατόπιν  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας χτισμένο σε πανοραμική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

 

 

2η ημέρα:

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει με πρώτος μας σταθμό έναν απο τους πιο χαρακτηριστικούς πετρόκτιστους αλπικούς οικισμούς της Μακεδονίας ,το όμορφο ΝΥΜΦΑΙΟ  το οποίο δεσπόζει σε υψόμετρο 1350μ στο όρος Βίτσι.Στη συνέχεια και αφού διασχίσουμε  τις περιοχές ΦΛΩΡΙΝΑ,ΒΙΓΛΑ,ΠΙΣΟΔΕΡΙ καταλήγουμε στον Εθνικό Δρυμό Μικρής & Μεγάλης Πρέσπας  ,γνωστό για τη πλούσια πανίδα και χλωρίδα  και από εκεί για το ακριτικό -στα σύνορα με την Αλβανία -παραλίμνιο χωριό των ΨΑΡΑΔΩΝ  όπου και θα γευματίσουμε.Επιστροφή το απόγευμα στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ και χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης για βόλτα αλλά και για τα ψώνια μας στα φημισμένα καταστήματα γουναρικών. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

 

 

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για επίσκεψη στον ιστορικό ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ.Έπειτα για στην όμορφη ΣΙΑΤΙΣΤΑ με τα παραδοσιακά μακεδονίτικα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες   και από εκεί για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ όπου και παραμονή για γεύμα.Εν συνεχεία για ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 120,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  170,00  € μονόκλινο

 

 

 

Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι 31/05 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση τιμής (+20,00€):

 

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο Hotel Loggas 3* , 2 πρωινά μπουφέ  και  2  δείπνα,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,Φπα.

 

 

 

856

Start your journey