εκδρομη στην αρχόντισσα του Ιονίου !!!

εκδρομη στην αρχόντισσα του Ιονίου !!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

18/06

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
185
αναλυτικά

ΚΕΡΚΥΡΑ
Start your journey

1η ημέρα: 

Αναχώρηση 07:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για καθοδόν στάση και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου  για  ΜΕΝΙΔΙ όπου και παραμονή για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά και μέσω της υπέρσυγχρονης ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ  φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ  το εντυπωσιακό ανάκτορο και αγαπημένος τόπος διαμονής της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ η οποία επέβλεψε προσωπικαα την κατασκευή του αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε κάθε γωνιά του  κτιρίου.Κατόπιν για το ΚΑΝΟΝΙ και από εκεί για το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ, τον καταπράσινο  βράχο ο ο οποίος  καταμεσής της θάλασσας, αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού με το Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας .Συνεχίζουμε  για την παραθαλάσσια και γραφική ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ όπου θα έχουμε παραμoνή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ και την φημισμένη πλατεία ΣΠΙΑΝΑΔΑ όπου μπορούμε να απολαύσουμε το καφέ μας στο φημισμένο ΛΙΣΤΟΝ.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό προορισμός μας οι όμορφες ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ όπου προαιρετικά μπορούμε να επισκεφτούμε το μουσείο θαλάσσης και θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα.Επιστροφή στην ΚΕΡΚΥΡΑ γα μια στάση  στον πολιούχο ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ αλλα και το ανάκτορο των Αγ.Μιχαήλ& Γεωργίου και χρόνος για περιήγηση στα κορφιάτικα καντούνια και  την παλιά πόλη.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο,ξεκούραση και βόλτα στην όμορφη παραλία της περιοχής.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: 

Πρόγευμα και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας κάνοντας μια ενδιάμεση επίσκεψη στη χιλιοτραγουδισμένη και αμφιθεατρική ΠΑΡΓΑ όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα προαιρετικά .Κατοπιν για Αντίρριο – Ρίο και με   ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε AΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Τιμή : 185,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο *
Τιμή : 260,00 € μονόκλινο

 

*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 31/05 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής.

 

 

Περιλαμβάνονται:  

 Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MΑGNA GRAECIA  4* , 3 δείπνα και 3 πρωινά μπουφέ, Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα, ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

 

 

 

856

 

Start your journey