εκδρομη στην Ανεμόεσσα νεράιδα τη σκυρο !!!

εκδρομη στην Ανεμόεσσα νεράιδα τη σκυρο !!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

16/07

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

ΣΚΥΡΟΣ
Start your journey

1η ημέρα:

Αναχώρηση 05:40πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:00 από ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ  στάση,κατόπην γία Ερέτρια εν συνεχεία για ΚΥΜΗ  επιβίβαση στο φερριμπότ  και αναχώρηση για ΣΚΥΡΟ. Αφιξη στο γραφικό λιμάνι του νησιού και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας  αλλα και τη θέα της στη καστροπολιτεία.Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΩΛΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την όμορφη πόλη της  ΣΚΥΡΟΥ που μαγεύει τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο χρώμα της, απλωμένη κάτω από τον επιβλητικό βράχο του   Κάστρου. Παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού,τη ΣΚΥΡΟ. Θα δούμε το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Σκυριανά σπίτια και το Καστρομονάστηρο  του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα στο κάστρο με αξιόλογες αγιογραφίες. Στη συνέχεια για τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από ΑΤΣΙΤΣΑ, ΠΕΥΚΟ θα καταλήξουμε στη παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ελεύθερο.   Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για τις τελευταιες αγορές μας και βόλτες μας στο νησι αλλά και για να δοκιμάσουμε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά.Κατόπιν αναχώρηση για  ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φέρριμπότ για ΚΥΜΗ. Αφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΕΙΑ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή: 135,00  € κατ’ άτομο σε δίκλινο
Τιμή  175,00  € μονόκλινο

 

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εώς 01/7/21. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση  20€.

 

 

Περιλαμβάνονται:
*Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν
* 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΜΕΛΙΚΑΡΙ/ΑΝΤΖΕΛΑ  
* 2 πρωινά
* εισιτήρια των φέρριμπότ
* Φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16)
* αρχηγός/συνοδός
* Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
* Φπα

 

Δεν περιλαμβάνονται:
* Οτι δεν αναγράφεται στα περιλαμαβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
* Εισοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 

 

 

 

 

 

 

856

Start your journey