εκδρομη ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ & ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

εκδρομη ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ & ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

19/06

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΧΩΡΙΑ ΚΟΖΙΑΚΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙΩΤΙΚΑ ΛΙΒΑΔΙΑ-ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ
Start your journey

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ,ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη τεχνητή  λίμνη  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για το εντυπωσιακό Φράγμα στάση,κατόπιν σύντομη παραμονή στο όμορφο χωριό  ΚΑΛΥΒΙΑ  ΠΕΖΟΥΛΑΣ και ολοκληρωνουμε το γύρο της Λίμνης  συνεχίζοντας με προορισμό τη περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων  την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ και από εκεί συνεχίζουμε για το ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και θα έχουμε το χρόνο για γεύμα στη γραφική πλατεία με το χαρακτηριστικό μνημείο των αρκούδων. Επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΥΛΗ,στάση στο τοξωτό γεφύρι του ΑΓ.ΒΗΣΑΡΙΩΝΑ και συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ μέσα από μια διαδρομή αλπικής ομορφιάς  η οποία  διασχίζει το ΠΕΡΤΟΥΛΙ και τα καταπράσινα λιβάδια του και μας φέρνει σε υψόμετρο 1150 μ. για να επισκεφτούμε το γραφικό ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ.Κατόπιν για το ξακουστό κεφαλοχώρι της περιοχής την καταπράσινη ΕΛΑΤΗ όπου και η παραμονή μας για γεύμα To απόγευμα επιστροφή περνώντας από ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :  135, 00  € κατ΄ατομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  185 ,00  € κατ΄ατομο σε μονόκλινο

 

 

Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι 31/05 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση τιμής (+20,00€):
 

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΝΤΟΝΙΑDIS 4*,2 πρωινά μπουφέ,2 δείπνα, Αρχηγός – συνοδός, φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης Φ.Π.Α.

 

 

 

856

Start your journey