εκδρομη ευεξίας & χαλάρωσης στην Εύβοια και στην ελληνική Καραϊβική !!!

εκδρομη ευεξίας & χαλάρωσης στην Εύβοια και στην ελληνική Καραϊβική !!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

19/06

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
Αναμένονται
αναλυτικά

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΡΟΒΙΕΣ-ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ-ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ
Start your journey

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:45 από ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση, ΠΡΟΚΟΠΙ-όμορφο χωριό με πλατάνια και πευκα- επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟΥ όπου φυλάσσεται και το σκήνωμα του Αγίου.Συνεχίζουμε για την γραφική και παραθαλλάσια ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ χτισμένη αμφιθεατρικά στον απάνεμο Ευβοικό κόλπο με τα λευκά κεραμοσκεπή σπιτάκια της όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Επειτα για ΑΙΔΗΨΟ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το γραφικό ψαροχώρι ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΧΑΔΟΣ για να πάρουμε το καραβάκι που θα μας   ξεναγήσει στα ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ, τα κατάφυτα νησάκια με το απέραντο γαλάζιο και το εξωτικό χρώμα τους που μας ταξιδεύουν στα πέρατα της γης. Το σύμπλεγμα των νησιών είναι δημιούργημα ηφαιστειώδών μετασχηματισμών  και το μεγαλύτερο λέγεται ΜΑΝΟΛΙΑ, είναι κατάφυτο και εκεί βρίσκεται η παραλία με τα τιρκουάζ νερά και το καλά οργανωμένο beach bar όπυ θα εχουμε την ευκαιρίανα κάνουμε απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή το μεσημέρι στο ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ για φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια βουτιά στην ιαματική πισίνα του ξενοδοχείου μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση   για επίσκεψη στην ιστορική (15οςαι.) Μονή ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ  και στη συνέχεια για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ.Πέρασμα μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος.Κατόπιν για το ειδυλλιακό ψαροχώρι ΡΟΒΙΕΣ όπου και η παραμονή μας  και γεύμα .Εν συνεχεία για ΑΡΤΑΚΗ στάση  και από εκεί  επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :   ---   € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   ---   € μονόκλινο

 

 

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολύτελες πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε   επιλεγμένο ξενοδοχείο  3*,  2 δείπνα ,2 πρωινά,  δωρεάν χρήση ιαματικής πισίνας,εισιτηρια για τα Λιχαδονήσια, φόρος διαμονής (άρθρο53 –v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,Φπα.

 

 

 

856

Start your journey