εκδρομή στη Θράκη (28η οκτωβριου)

εκδρομή στη Θράκη (28η οκτωβριου)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

28/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
195
αναλυτικά

ΚΟΜΟΤΗΝΗ -ΣΟΥΦΛΙ -ΣΜΙΝΘΗ-ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ-ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΛΙΜΝΗ-ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΚΑΒΑΛΑ
Start your journey

1η ημέρα: Αναχώρηση 07:00 π.μ.από  ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ  και στη συνέχεια σύντομη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και  από εκεί για ΛΑΡΙΣΑ ,ΕΟ, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη συμπρωτεύουσα και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 


2η ημέρα:Πρωινό και επίσκεψη στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνετε από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Οι πετρώδεις λόφοι, τα ορεινά λιβάδια, τα πυκνά δάση πεύκου, βελανιδιάς και φυλλοβόλων , οι καταπράσινες κοιλάδες τα ποτάμια, οι ρεματιές και οι λιμνούλες , συνθέτουν την εικόνα της περιοχής με την ανεκτίμητη οικολογική αξία. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε προαιρετικά ( έξοδα ατομικά) με μικρό πουλμανάκι μέσα στο δάσος μέχρι το παρατηρητήριο. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στον ακριτικό νομό με επίσκεψη στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επόμενος σταθμός το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, χτισμένο στη συμβολή Έβρου και Ερυθροπόταμου, δύο μόνο χιλιόμετρα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα και λίγο βορειότερα η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ η δεύτερη μετά την Αλεξανδρούπολη πόλη του νομού σε πληθυσμό. Η Νέα Ορεστιάδα είναι η νεότερη πόλη της Ελλάδας αφού ιδρύθηκε μόλις το 1923, από Έλληνες πρόσφυγες που κατάγονταν από την Αδριανούπολη και κυρίως από το προάστιό της Καραγάτς μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Το απόγευμα θα κλείσουμε την περιήγηση μας με επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού την Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, δείπνο, διαν/ση.

 


3η ημέρα: Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ ένα χαρακτηριστικό χωριό των Πομάκων αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ όπου θα περιηγήθουμε στη παλιά πόλη και θα έχουμε χρόνο για γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ πριν επιστρέψουμε στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Δείπνο .Διανυκτέρευση.

 


4η ημέρα:Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ EO. γεύμα προαιρετικά και στη συνέχεια για ΛΑΜΙΑ ΕΟ. στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

 

Σημείωση: Για την επίσκεψη στην Αδριανούπολη χρειάζεται διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου.
 

Τιμή : 195,00  €  κάτ’ άτομο σε δίκλινο    δωμάτιο             
Τιμή :  
255,00 €  κάτ’ άτομο σε μονόκλινο 
    


 Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CHRIS&EVE 4*, 3 δείπνα,3 πρωινά μπουφέ ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16), αρχηγός/συνοδός, Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,Φπα.

 Σημείωση :
Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο  για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμμία απολύτως παράλειψη.

 

 

 

856
 

Start your journey