ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

19/06

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
Αναμένονται
αναλυτικά

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Start your journey

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07:30π.μ. απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση  στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΖΑΚΥΝΘΟ.Αφιξη στο «Φιόρο του Λεβάντε»και πρώτη γνωριμία με την πόλη και την εκκλησια του προστάτη του νησιού ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ όπου φυλάσεται και το σκήνωμα του Αγίου καθώς και προαιρετικη περιήγηση στο μουσείο Σολωμού. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα:

Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ-όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θεά-επίσκεψη στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιος Σολωμός τον «Υμνο στην Ελευθερία» και τη ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ.Εν συνεχεία περνώντας από ΑΓ.ΛΕΩΝ, ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ επίσκεψη στην  ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Επόμενη μας στάση η Μονή ΤΟΥ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΡΗΜΝΩΝ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον όρμο του ΝΑΥΑΓΙΟΥ με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερα. Συνεχίζουμε για ΒΟΛΙΜΕΣ και από εκεί για την παραλία του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα ενώ όσοι επιθυμούν προαιρετικα μπορουν να επισκεφτούν τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό πορεια προς το νότιο τμήμα του νησιου προσπερνώντας τον ΛΑΓΑΝΑ για να επισκεφτούμε  την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ,παραμονή για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη παραλία   γνωστη για τις γαλάζιες σπηλιές και τον  βιοτοπο της careta careta .Κατόπιν αναχώρηση για το λιμάνι και επιβίβαση στο φέρριμποτ για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκει μέσω ΕΟ για ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή σε  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :    ---     € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή :    ---     € μονόκλινο

 

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  4* ,2 πρωινά μπουφέ & 2 δείπνα   τα εισιτήρια των φέρριμπότ ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ, φόρος διαμονής ,(άρθρο53 – v.4389/16) αρχηγός - συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

 

 

 

856

Start your journey