Ταιλάνδη - Χάνεται το μυαλό, γυρίζει..

Η Ταϊλάνδη είναι μια εμπειρία που αξίζει κανείς να τη ζήσει. Εντυπωσιακό σκηνικό λες και είναι φτιαγμένο απο κάποια πειρατική ταινία του Χολυγουντ, πλούσια ιστορία και πολιτισμός,  πολύ φιλικοί οι άνθρωποι , πάντα χαμογελαστοί και η καλύτερη κουζίνα στον κόσμο μετά την ελληνική.

Φτιάξαμε αν άρθρο για όσους επισκέπτονται πρώτη φορά την Ταιλάνδη για να μήν έχουν έγνοιες και να περάσουν μαγευτικά και αληθινά.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

Ταιλάνδη αξιοθεατα

Η Ταϊλάνδη είναι ενα μεγάλο μέρος με εκπληκτικές εναλλαγές στο τοπίο. Θα δείτε τροπικά νησιά και αναμεσά τους Ερείπια και Ναοί που θυμίζουν μέρη στην Ελλάδα, Απίστευτοι περιπατόδρομοί στη Φύση στο Βορρά καθώς και μια Μεγαλόπολη την Μπανγκόγκ που εμπεριέχει οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.

Σημεία Ενδιαφέροντος

  • ΜΠΑΝΓΚΟΓΚ
  • Kanchanaburi
  • ayutthaya
  • sukhothai
  • chiang_mai
  • Phanom_rung
  • Phimai
  • Φυσικά το ΠΟΥΚΕΤ..
  •  

Πότε να πάτε Ταιλάνδη

Ανάμεσα στο Δεκέμβριο μέχρι Φεβρουάριο απο πλευράς καιρού είναι η καλύτερη περίοδος.  Μην ξεχνάτε έχει μουσώνες και περίοδο βροχών αλλά όλα εξαρτώνται απο το σημείο που θα μείνετε. Είναι ενα πολύ μεγάλο κράτος και όταν βρέχει καταρρακτωδώς σε ενα σημείο, σε κάποια νησιά έχει ενα θαυμάσιο ήλιο.

 

Τι να κάνετε στη Ταϊλάνδη

Ταιλάνδη αξιοθεατα

Για τους περισσότερους διακοπές στην Ταιλάνδη είναι τα 20 μέτρα απο το Μπανγκαλοου στη Θάλασσα αλλά για όσους θέλουν να μάθουν και να δουν περισσότερα υπάρχουν πολλες δραστηριότητες και αξιοθέατα

Μάθετε κατάδυση στο νησι Ko Phi Phi με τα διάφανα νερά, ισω το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να μάθει κανείς καταδύσεις μαζλι με την Ερυθρά θάλασσα στο ισραήλ.

Μάθετε αναρρίχηση στο railay bay. 

Εκπληκτικά σε ζήτηση τον τελευταίο καιρό είναι τα μαθήματα Ταιλανδέζικής κουζίνας που αξίζει να τα μάθετε εκεί. 

Επισκεφθείτε τις λαικές αγορές που βρίσκονται πάνω σε καραβάκια και έχουν τα πάντα.

Κάνετε Ραφτινγκ σε κανώ απο μπαμπου.

Κάθε χωριουδάκι έχει ενα μικρό ναο και δεν υπάρχει έλλειψη ναών στην Ταιλάνδη όπως και στην Ελλάδα. Μπορέι κάποιος να κάνει εκεί Μαθήματα Διαλογισμού, θεωρούνται απο τα καλύτερα στον κόσμο. Επίσης μαθήματα Yoga καθώς επίσης και ολιστικές θεραπείες με διαίτες και αποτοξίνωση.

 

Ταιλάνδη αξιοθεατα

ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

Μια εβδομάδα το λιγότερο αλλά αυτό είναι πραγματικό πολύ λιγο. Για πρώτη φορά θα σας συνιστούσαμε 2 εβδομάδες η και 4 εαν έχετε χρόνο και χρήμα. 

Πόσο χρόνο έχετε για μια εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή;

Πόσο χρόνο έχετε ;

 

ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ

Ταιλάνδη αξιοθεατα

Το ταξιδιωτικό γραφείο Xilouris Travel έχει ενα ταξίδι , Πανόραμα Ταιλάνδης για όσους ταξιδεύουν πρώτη φορά  που μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες και το κόστος.

Οπως όλα τα πράγματα στη ζωή το κόστος εξαρτάται απο το στύλ του καθενός και τον τρόπο ζωής, τη διαμονή και την πολυτελεια η τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου που θα επιλέξετε, φαγητό σε εστιατόρια η στο δρόμο, διασκέδαση και πολλά άλλα. Τελικά όλα είνα στο χέρι μας η Ταιλάνδη είναι για όλα τα βαλάντια.

 

Ταιλάνδη αξιοθεατα

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ;

Μικροκλοπές ειδικά σε κοσμήματα και στο δρόμο είναι απο τα βασικότερα προβλήματα στη Μπανγκογκ. Κρατήστε χαμηλό προφίλ. Βιαία εγκλήματα συμβαίνουν πολύ σπάνια, αλλά συμβαίνουν γιαυτό διατηρήστε την κοινή λογική σας και αντιδράστε σωστά.

Προσέξτε στο δρόμο, πολλόι οδηγούν πιωμένοι

Προσέξτε τις βάρκες και μην επιβιβάζεστε σε αυτές όταν είναι υπερφορτωμένες.