Ελβετία για πάντα! Πακέτα διακοπών για Ελβετία

 

 Μια χώρα που όλοι θέλουμε να έιμαστε. Πλούσια, με εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον, οι Αλπεις δεσπόζουν σε κάθε σημείο του ορίζοντα, βουκολικές σκηνές και σημεία που πραγματικά θα σας κόψουν την ανάσα. Οι κάτοικοι φιλόξενοι και πολύγλωσσοι (μιλάνε άπταιστα Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Αυστριακά, Αγγλικά) ευγενείς και μειλήχιοι θυμίζουν παλιές ωραίες εποχές.

Γενεύη, Βέρνη και Ζυρίχη είναι οι 3 βασικές πόλεις, κέντρα διπλωματίας, οικονομικά και τραπεζικά, υψηλής ποιότητας ζωής και επιχειρηματικότητας, λόγοι που η χώρα αυτή προκαλέι το θαυμασμό και τη ζήλεια απο άλλες χώρες. Ποτέ νε έχω καταλάβει και δεν θυμάμαι ποια είναι η πρωτεύσουσα παραδόξως. Εαν το ξέρετε σχολιάστε το μας..

Ελβετία: Ταξιδιωτική συμβουλή:
 
Ελβετία: Προγραμματίζετε το επόμενό σας ταξίδι; Θα πραγματοποιήσουμε αναζήτηση εκ μέρους σας σε πάνω από 200 συνεργάτες που έχουμε για τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

Πολλές φορές έχουμε ταξιδέψει και η συμβουλή που δίνουμε σε όσους θέλουν να την επισκεφτούν είναι να κλείσουν νωρίς, ειδικά τη χειμερινή περίοδο.  Με 260 μεγάλες λίμνες και εκατοντάδες μικρότερες σε εκπληκτικά θέρετρα και 210 βουνά πάνω απο 3000 μέτρα είναι ο παράδεισος για όσους αγαπούν το περπάτημα στο βουνό, το Hiking, το ποδήλατο και τον αλπινισμό. Ιδανική για οικογένειες με παιδιά, θα βρείτε ενα κόσμο ομορφιάς και γαλήνης που θα ξεκουράσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες των μεγάλων και θα ξεφορτίσει την ανεξαντλητη ενέργεια των μικρών μας φίλων με ενα θετικό και παιγνιώδη τρόπο.

Γλιτώστε χρήματα με τα οργανωμένα πακέτα διακοπών για Ελβετία

Το κάθε πακέτο διακοπών για Ελβετία έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και είναι φτιαγμένο για διαφορετικα προφίλ ανθρώπων με διαφορετικά κριτήρια και γνώμονες. Ολα όμως έχουν κάτι κοινό. Να γνωρίσετε στοιχεία της Ελβετίας καιτης κουλτούρας, να δείτε σημεία ενδιαφέροντα και να ξεκουραστείτε ψυχικά και πνευματικά. 

 ΓΕΝΕΥΗ

Κοσμοπολίτικη και πολλές φορές παρεξηγείται οτι είναι η πρωτεύσουσα της Ελβετίας. Η γαλλόφωνη πόλη με μια απίθανη φαντασμαγορική εικόνα των Αλπεων πίσω της. Είναι γνωστή για τη ωρολογοποιια της, εκπληκτικές bitter σοκολάτες και φυσικά την απίστευτης ομορφιάς λίμνη μπροστά της. Αυτό που θα σας προκαλέσει όμως ενα γουάου είναι το εντυπωσιακό 142 μέτρων πίδακα νερού που είναι και το σύμβολο της πόλης. Πίσω της δεσπόζει το περίφημο βουνό, γνωστό και απο τις υψηλής ποιότητας πένες το όρος Mont Blanc (Λευκό Ορος) επιδή το 4.810 μέτρων βουνό φυσικά και έχει πάντοτε χίονι στην κορυφή του. Στη Γενεύη υπάρχει κυριολεκτικά και ενα δάσος στη μέση της καθώς το περίφημο CERN.

ΖΥΡΙΧΗ

Το εμπορικό και οικονομικό κέντρο της Ελβετίας με το υψηλότερο βοιοτικό επίπεδο παγκοσμίως. Μια βόλτα στη οδό Bahnhofstrasse για όσους έχουν τα βαλάντια θα τους ανταμείψει πλήρως αφου θεωρείται η καλύτερη οδός παγκοσμίως για αγορές. Κάντε μια κρουαζιέρα στη Λίμνη Ζυρίχη η στον ποταμό καθώς και μια βόλτα με ποδήλατο. Η Ζυρίχη είναι ο παράδεισος για παιδιά με πάνω απο 80 θεματικούς παιδότοπους.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Μια παλιά πόλη στίς όχθες της ομώνυμης λίμνης. Ολη η πόλη είναι για περπάτημα και το μνημείο-σήμα κατατεθέν είναι το λιοντάρι.  Εχει εκπληκτικό ελβετικό τυρί.

 

Ο χειμερινός τουρισμός στην Ελβετία είναι κάτι απο άλλο πλανήτη πραγματικά. Παγκόσμια θέρετρα και σημεία όπως το ΖΕΡΜΑΤ (φωτο) , το St Moritz , το Engelberg, oι πόρτες του Ηλίου, οι καταράκτες του Ρήνου, το Ματερχορν, το Chillon Castle, η περιοχή Γιουνγκφραου και πολλά άλλα θα κάνουν την φαντασία, την εμπνευση σας και την δημιουργικότητα να απογειωθούν.

Τι περιμένετε. καλέστε μας τηλέφωνο τώρα στο 210 6450978 , γνωρίζουμε την Ελβετία, μας αρέσει..

Κατηγορία: