8ήμερη κρουαζιέρα "Κούβα, Μπελίζ, Ονδούρα, Μεξικό"

8ήμερη κρουαζιέρα "Κούβα, Μπελίζ, Ονδούρα, Μεξικό"

Γιατι να πάτε: 
Ταξιδέψτε με την MSC Cruises στην Καραϊβική και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με προορισμό την Κούβα. Ανάμεσα στα πολλά νησιά της Καραϊβικής που μπορείτε να επισκεφθείτε με την MSC Cruises, η Κούβα αποτελεί έναν ιστορικό και καλλιτεχνικό θησαυρό που μπορείτε να τον απολαύσετε από στεριά και θάλασσα. Στρατηγικά τοποθετημένη στην θάλασσα της Καραϊβικής, ανάμεσα τον κόλπο του Μεξικού και τον Ατλαντικό ωκεανό, το εκθαμβωτικό νησί της Κούβας αγκαλιάζεται από τους ανέμους ενώ απολαμβάνει το τροπικό της κλίμα. Μπορείτε να απολαύσετε τους μαγευτικούς φυσικούς της όρμους στις κύριες πόλης της όπως: την Αβάνα, το Σιενφουέγος και το Σαντιάγκο ντι Κούβα. Αναφέροντας την Κούβα έρχονται εικόνες από τις λευκές ακτές του Βαραδέρο και του Κάγιο Λαργκο, τα κρυστάλλινα νερά τους και η πλούσια βλάστηση τους σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, όπως και τα έντονα χρώματα των κτηρίων, η μουσική, το φαγητό και την κουλτούρα που αναμιγνύει την Ισπανική αποικιοκρατία με τις παραδόσεις των Αφροαμερικανών κατοίκων της. Όσοι επισκεφθούν την Κούβα δεν μπορούν παρά να μείνουν αποσβολωμένοι από την ομορφιά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Χριστόφορος Κολόμβος την ανακήρυξε ως «η πιο όμορφη γη που είδε ποτέ ο άνθρωπος», όταν έφτασε εκεί, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας Έρνεστ Χέμινγουεϊ, ενθουσιάστηκε τόσο από το νησί που το επέλεξε για κατοικία του για 20 χρόνια.

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

8 days

Αναχωρήσεις

28/2 ● 7/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
589
αναλυτικά

Κούβα

Αβάνα, Κούβα, Μπελίζ, Ονδούρα, Μεξικό, Κόστα Μάγια, Πούντα Φρανσέζ
Start your journey

Ημ/νίες αναχώρησης
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
 
07/03/2017
589 €
 
779 €
 
 
 
1649 €
 
 
 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται

Λιμενικά & λοιπά έξοδα, η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο), υπηρεσία δωματίου, συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση), το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γυμναστήριο, ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια από/προς Ελλάδα/Κούβα, μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο, κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα), ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Start your journey