8ήμερη κρουαζιέρα "Θησαυροί της Μεσογείου" I

8ήμερη κρουαζιέρα "Θησαυροί της Μεσογείου" I

Γιατι να πάτε: 
Κρουαζιέρα "Θησαυροί της Μεσογείου " με το νεότευκτο Costa Diadema. Η "Βασίλισσα της Μεσογείου", το υπερσύγχρονο και μεγαλύτερο Ιταλικό κρουαζιερόπλοιο, ναυαρχίδα της Costa Cruises, αναχωρεί σε μοναδικές κρουαζιέρες με προορισμό τις ομορφότερες πόλεις της Γαλλίας (Μασσαλία), της Ισπανίας (Βαρκελώνη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα) και της Ιταλίας (Νάπολη, Λα Σπέζια, Σαβόνα).

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

8 days

Αναχωρήσεις

21/10 ● 28/10 ● 4/11 ● 11/11 ● 18/11 ● 25/11 ● 2/12 ● 9/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
479
αναλυτικά

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

ΣΑΒΟΝΑ, ΜΑΣΣΑΛΙΑ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΠΑΛΜΑ ΝΤΙ ΜΑΓΙΟΡΚΑ, ΤΣΙΒΙΤΑΒΕΚΕΙΑ, ΛΑ ΣΠΕΤΣΙΑ
Start your journey

 

    

  

  

 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται :

Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, λιμενικά & λοιπά έξοδα, πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα Club & Samsara εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο), υπηρεσία δωματίου δωρεάν στις premium κατηγορίες (υπάρχει χρέωση στις κατηγορίες classic), συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση), το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γυμναστήριο και ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο, κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα), ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

Χρέωση παροχής υπηρεσιών: 
Υπάρχει χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου με κόστος: Ενήλικες 9 € το άτομο την ημέρα • Παιδιά & νέοι 4-14 ετών: 50% • Παιδιά έως 4 ετών: ΔΩΡΕΑΝ. 
Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν.


Σημείωση: 

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας από 1/6/2016 το ποσό της παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου από 9 € γίνεται 10 € το άτομο την ημέρα

Start your journey