70€ με Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν & διασκέδαση στο Hotel & Spa 3* ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ!!!

70€ με Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν & διασκέδαση στο Hotel & Spa 3* ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ!!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

31/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
70
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΡΟΒΙΕΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ
Start your journey

31/12/17 ΚΥΡΙΑΚΗ : 

 

Αναχώρηση 08:30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 08:50 από ΑΘΗΝΑ  για για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση, ΠΡΟΚΟΠΙ-όμορφο χωριό με πλατάνια και πευκα-επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟΥ όπου φυλάσσεται και το σκήνωμα του Αγίου.Συνεχίζουμε για την γραφική και παραθαλλάσια ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ χτισμένη αμφιθεατρικά στον απάνεμο Ευβοικό κόλπο με τα λευκά κεραμοσκεπή σπιτάκια της όπου θα έχουμε  παραμονή για γεύμα. Επειτα για ΑΙΔΗΨΟ ,τακτοποίηση στο φιλόξενο ξενοδοχείο μας και το βράδυ θα απολαύσουμε το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν μας με πλούσιο φαγητό διασκέδαση!! Διανυκτέρευση.

 


01/01/18  ΔΕΥΤΕΡΑ:

 

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε μια βουτιά στην ιαματική πισίνα του ξενοδοχείου.Κατόπιν αναχώρηση για επίσκεψη στην ιστορική (15ος αι.) Μονή ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ  και στη συνέχεια για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ.Πέρασμα μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος.Κατόπιν για το ειδυλλιακό ψαροχώρι ΡΟΒΙΕΣ όπου και η παραμονή μας  και γεύμα .Εν συνεχεία για ΑΡΤΑΚΗ στάση  και από εκεί επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Τιμή :   70,00  €   κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   90,00  €   μονόκλινο

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με πρωινό μπουφέ & πλούσιο πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν με διασκέδαση στο Hotel & Spa  3*, δωρεάν χρήση ιαματικής πισίνας,  αρχηγός/συνοδός εκδρομής ,ΦΠΑ

Start your journey