70€ με Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν & διασκέδαση στο Florida Blue Bay 4* !!!

70€ με Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν & διασκέδαση στο Florida Blue Bay 4* !!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

31/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
70
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΜΟΝΗ ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ
Start your journey

31/12/17 ΚΥΡΙΑΚΗ:

 

Αναχώρηση 08.00π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ. Επιστροφή στα ΤΡΙΚΑΛΑ -κεφαλοχώρι σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του όρους  Κυλλήνη με πολλά έλατα και πεύκα- όπου και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία για ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Florida Blue Bay  4* και το βράδυ θα απολαύσουμε το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν μας με πλούσιο φαγητό και διασκέδαση!!Διανυκτέρευση.

 


01/01/18 ΔΕΥΤΕΡΑ :

 

Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε προς τα γραφικά ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και πρώτος μας σταθμός στην ηρωική πόλη θα είναι η ιστορική Μονή της ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ συμβολο της ελληνικής επανάστασης.Κατόπιν επιστροφή στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ για γεύμα στο γραφικο πεζόδρομο .Το απόγευμα επιστροφή με επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ το οποίο βρίσκεται «κολλημένο» πάνω σε βράχο, σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Κατόπιν αναχώρηση για  ΙΣΘΜΟ στάση και από εκει για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :   70,00  €   κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   90,00  €   μονόκλινο

 

 


Περιλαμβάνονται: 

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με πρωινό μπουφέ & πλούσιο πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν με διασκέδαση στο Florida Blue Bay  4*,  αρχηγός/συνοδός εκδρομής ,ΦΠΑ.

 
Start your journey