6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

13/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
295
αναλυτικά

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ –ΚΟΜΟΤΗΝΗ:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα ,ημίωρη στάση στη περιοχή της Λαμίας για καφέ(προαιρετικά) επί της εθνικής οδού. Καθοδόν στάση για γεύμα(προαιρετικά). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προσπερνώντας την όμορφη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε το απόγευμα και να τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ελεύθερος χρόνος, δείπνο(προαιρετικά),Διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:

Πρωινό και αναχώρηση για την ΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της διασχίζει την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ αφήνοντας στα δεξιά της την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο των EKDταξιδιωτικών εγγράφων (ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά <<DUTY FREE SHOPS>> περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ περιφερειακά όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα  φθάνουμε στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ .Εν συνεχεία θα ξεναγηθούμε σ’ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες  το <<ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ>>  του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται μ ’ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  στη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ .Δείπνο , Διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-(ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ):

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ,για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε προαιρετικά πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι..Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας ,ξεκούραση και προαιρετικά η πρότασή μας για διασκέδαση το βράδυ είναι σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό ,μουσική και ORIENTAL. Διανυκτέρευση.

 

4H ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ) :

Πρωινό και γνωριμία-ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της ΠΟΛΗΣ. Αρχικά θα επισκεφθούμε. ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ όπου εκεί ψάλει για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος και έγινε η περιφορά της εικόνας στα τοίχοι, προσκύνημα και αναχώρηση για το οικουμενικό ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. Μετά απ΄όλα αυτά νομίζω ότι μας αξίζει ένα καφεδάκι στην περιοχή Εγιούπ ,και σ’ένα διάσημο καφενείο με πανοραμική θέα στον ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ και εκεί που έπινε τον καφέ του ο ρομαντικός Γάλλος συγγραφέας Piyer Loti.  Συνεχίζουμε για την ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια  και τους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ  και τέλος τα ανάκτορα <<ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ>> με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο (4 τόνων). Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο ΒΟΣΠΟΡΟ με τουριστικό καραβάκι ,θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία ,πριν καταλήξουμε  για γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος ,το απόγευμα για βόλτα στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης  το TAKSIM. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας ,ξεκούραση ,Διανυκτέρευση.

 

5Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ) :

Πρωινό και αναχώρηση για την περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) μας περιμένει στη συνέχεια  για τα ψώνια μας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Με όμορφες εικόνες ,με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για φαγητό. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .  Διανυκτέρευση.

 

6Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΑΘΗΝΑ:

Πρωινό και και με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ(προαιρετικά), άφιξη στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ.

 

***Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας .

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:  295€

​Περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, 1,50 € ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/ σουίτας, που έχει εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 στην Ελλάδα (2 νύχτες *1,50€ = 3€ σύνολο).

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ
 • 2  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ  ΣΕ  ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ  ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ.
 • 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  4* ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΠΛΑΤΕΙΑ TAKSIM)
 • ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (3 ΠΡΩΙΝΑ. 3 ΓΕΥΜΑΤΑ Ή ΔΕΙΠΝΑ)
 • ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ-ΣΥΝΟΔΟΣ
 • ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 • ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ  F/B ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ (τιμή 10€)
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Ότι  αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά, φιλοδωρήματα και αχθοφορικά

 

333

 

Start your journey