5ήμερη ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ (ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ)

5ήμερη ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ (ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

12/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
245
αναλυτικά

Ελλάδα

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ (ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ) - ΘΡΑΚΗ – ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΑΒΑΛΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Start your journey

Σάββατο 12/8/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ  για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 13/8/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση νωρίς το πρωί για τον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Θα περάσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και θα φτάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έλεγχος των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων(Ταυτότητες νέου τύπου ή Διαβατήρια) και συνεχίζουμε για την ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, το διαχρονικό σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης. Φτάνοντας θα περπατήσουμε στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης με τα πολυάριθμα καταστήματα που πωλούν παραδοσιακά προϊόντα, σουβενίρ, συσκευασμένα τρόφιμα, ρούχα, ασημικά και σιροπιαστά γλυκά. Θα ανακαλύψουμε τους μικρούς πεζόδρομους που συνδέονται μεταξύ τους και δημιουργούν μια αγορά με παλαιά μαγαζάκια. Επίσης θα δούμε το μεγαλοπρεπές τζαμί του Σουλτάνου ΣΕΛΙΜΙΓΙΕ το οποίο αποτελεί ένα αριστούργημα της Οθωμανικής και Ισλαμικής τέχνης(στα πρότυπα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ). Παραμονή ,γεύμα ελεύθερο στην πόλη.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο με μία ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Δευτέρα 14/8/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αλεξανδρούπολη, επιβίβαση(09.00π.μ.) στο καράβι για να μας μεταφέρει στο πανέμορφο νησί της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ. Μετά από (2ώρες) περίπου ταξιδιού στο Θρακικό Πέλαγος θα φτάσουμε στο λιμάνι της Καμαριώτισσας , το μοναδικό λιμάνι στην βόρεια πλευρά του νησιού. Το εκπληκτικό πράσινο, τα παραδεισένια τοπία, τα μαγευτικά δάση, τα ρυάκια, τα ποτάμια και οι καταρράκτες της μας περιμένουν να μας αγκαλιάσουν και ν’ αφεθούμε σ’ αυτά. Ξεκινώντας την περιήγηση του νησιού με πρώτο μας σταθμό το μυστηριώδεις περιβάλλον του Αρχαιολογικού Χώρου της Παλαιόπολης και από εκεί στα ΘΕΡΜΑ για μπάνιο σ’ ένα από τα οργανωμένα beach bar και φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Ο επόμενος  σταθμός μας ο Παραδοσιακός Οικισμός της Χώρας, με τα πετρόχτιστα σπίτια και καλντερίμια του, κριμένος μέσα στο βουνό, βλέπει και παρατηρεί τα πάντα. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε και πάλι στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, επιβίβαση(15.00μ.μ.) στο καράβι για το ταξίδι της επιστροφής στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.      

 

Τρίτη 15/8/2017

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΚΕΡΑΜΩΤΗ επιβίβαση στο φέριμποτ και άφιξη στη ΘΑΣΟ, επίσκεψη στον ΛΙΜΕΝΑ του νησιού. Εν συνεχεία θα κάνουμε  τον  γύρο, θα περάσουμε από ΣΚΑΛΑ – ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ και θα φτάσουμε στην ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ και θα φτάσουμε στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για το λιμάνι, επιβίβαση στο φέριμποτ για ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Τετάρτη 16/8/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΒΑΛΑ, στάση. Συνεχίζουμε τον δρόμο της επιστροφής με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν με φαγητό και καφέ για ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :  245 Η/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο  ‘’ ANATOLIA BOUTIQKE ‘’ 3*** στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ σε δίκλινα δωμάτια, 3) Τα 4 πρωινά σε μπουφέ , 4) Τα 4 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Τα εισιτήρια των καραβιών για ΘΑΣΟ και ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Α/R, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Τοπικός Ξεναγός στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ , 8) Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τη επίσκεψη στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ είναι απαραίτητη η χρήση ταυτότητας νέου τύπου ή διαβατήριου.

Start your journey