4-ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

4-ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

17/7 ● 24/7 ● 31/7 ● 7/8 ● 14/8 ● 21/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
185
αναλυτικά

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Start your journey

1η μέρα : Αναχώρηση από τα γραφεία μας 7:00 πμ ημίωρη στάση στον Ισθμό,

άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ξεκούραση. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το παραδοσιακό χωριό Κερί οπού θα απολαύσουμε το όμορφο ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

2η μέρα : Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη μουσείων, προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο και στη συνέχεια αναχώρηση για το πανέμορφο Ακρωτήρι.

Στη συνέχεια αφού περάσουμε τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη , προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενέπνευσθη τον ύμνο στην Ελευθερία. Αναχώρηση  για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλεως της Ζακύνθου, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Αναχώρηση για να επισκεφθούμε  την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, παραμονή για μπάνιο στην όμορφη παραλία  γνωστή για τις γαλάζιες σπηλιές , προαιρετικά με καΐκι ξενάγηση στον κόλπο του Λαγάνα, Μαραθονήσι, όπου μπορούμε να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν, φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, απόγευμα ελεύθερο.  Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Πρόγευμα

Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια  αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό (προαιρετικό) και για να επισκεφθούμε τις Γαλάζιες σπηλιές ( προαιρετικά). Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Άγιο Δημήτριο,  Σαρακινάδο, Γαϊτάνι, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ μετάβαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες(προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

 

4η μέρα:

Πρόγευμα .Αποχαιρετώντας την όμορφη Ζάκυνθο και αφού ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε κάποιο από τα πανέμορφα μέρη της, αναχωρούμε για την Αθήνα, αργά το μεσημέρι .

Α τιμή συμμέτοχης :  Αναχωρήσεις : Κάθε Τετάρτη

 17/7,  24/7,  31/7, 7/8, 14/8,  21/8

 

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο  199 € 

            3ο άτομο ενήλικας  175 €

            Μονόκλινο  255 €

            Παιδικό 6-12 ετών 70 € (δωμάτιο γονέων )

 

Β τιμή συμμετοχής : Αναχωρήσεις  10/7,  27/8,  4/9

 

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 185 €

            3ο άτομο ενήλικας 155 €

            Μονόκλινο 229

            Παιδικό  6-12 ετών 70 €  (δωμάτιο γονέων )

 

Περιλαμβάνονται :

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια ferry boat Κυλλήνη –Ζάκυνθο- Κυλλήνη
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ πάνω στην παραλία του ΛΑΓΑΝΑ  
  • Πρωινό σε μπουφέ
  • Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος και μη (ως προαιρετικές) με Ζακυνθινό ξεναγό
  • Αρχηγός 
  • Ασφάλεια ΦΠΑ

 

 

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου που στοιχίζει 1,5 ευρώ ανά δωμάτιο την κάθε διανυκτέρευση και πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

 

Start your journey