4 ημέρες στη φύση , στην ιστορία της Κεντρικής Μακεδονίας και στο μοναδικό Καρναβάλι Ξάνθης!!

4 ημέρες στη φύση , στην ιστορία της Κεντρικής Μακεδονίας και στο μοναδικό Καρναβάλι Ξάνθης!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

16/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
195
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΡΑΜΑ-ΞΑΝΘΗ ΚΑΒΑΛΑ-ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΙ-ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓ.ΛΥΔΙΑΣ ΦΡΑΓΜΑ ΘΥΣΑΥΡΟΥ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση 07:00 απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20  απο ΑΘΗΝΑ  για ΛΑΜΙΑ EO στάση και συνεχίζουμε για περιοχή ΛΑΡΙΣΑΣ (ΕΟ)γεύμα κατόπιν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΣΕΡΡΕΣ(ΕΟ)στάση και στη συνέχεια για ΔΡΑΜΑ.Αφιξη και πρώτη γνωριμία με τη πόλη στο κέντρο της οποίας δεσπόζει το καταπράσινο πάρκο των πηγών της Αγίας Βαρβάρας.Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 


ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 15 μ.  το οποίο αποτελεί και ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης.Στη συνέχεια για την ιστορική Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας  γνωστή για την θαυματουργή εικόνα της που συγκεντρώνει πλήθος προσκυνητών και από εκεί για ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ, επίσκεψη στο Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία χριστιανή.Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ η οποία εντυπωσιάζει με το αμφιθεατρικό της χτίσιμο και το αρχαίο υδραγωγείο της.Παραμονή στη παραλία της πόλης για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στη ΔΡΑΜΑ.Δείπνο με μουσική και διασκέδαση.Διανυκτέρευση.

 


ΚΥΡΙΑΚΗ

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά αρχικά πρός ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ για επίσκεψη στο  ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ενάγηση στον Υδροηλεκτρικό σταθμό και στη συνέχεια θα διασχίσουμε την  καταπράσινη  περιοχή της    ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  για να φτάσουμε στην πόλη της Ξάνθης. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος, για να γνωρίσουμε τη νέα και παλιά Ξάνθη με τον χείμαρρο Κόσυνθο και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, αλλά και να παρακολουθήσουμε  τις  εκδηλώσεις  του  καρναβαλιού με  άρματα και  μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το  απόγευμα επιστροφή στη ΔΡΑΜΑ και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης.Δείπνο.Διανυκτέρευση. 

 


ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ :

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο πολύ ενδιαφέρον ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του Θεόδωρου Κοκκινίδη που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τις εξαιρετικές αναπαραστάσεις απο κερί, σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής και διεθνούς σκηνής.Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ όπου θα έχουμε το γεύμα μας(κούλουμα) στην όμορφη παραλία της πόλης με τα πολλά τσιπουράδικα και τις ψαροταβέρνες κατα μήκος του λιμανιού.Το απόγευμα επιστροφή για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση  και ύστερα για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :   195,00  €  κατ΄άτομο στο δίκλινο  δωμάτιο
Τιμή :  
 255,00  €  μονόκλινο

 

 


Περιλαμβάνονται: 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις με 3 πρωινά μπουφέ &  3 δείπνα στο ξενοδοχείο KOUROS 4*, αρχηγός-Συνοδός,φπα.

 


Δεν περιλαμβάνεται:

 ο νέος φόρος διανυκτέρευσης  

 

Start your journey