4ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ "COTE D'AZUR"

4ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ "COTE D'AZUR"

Γιατι να πάτε: 
Επισκεφθείτε τις Μεσογειακές ακτές της Ισπανίας και της Γαλλίας με το κρουαζιερόπλοιο Sovereign της Pullmantur. Απολαύστε την μοντέρνα αρχιτεκτονική της Βαρκελώνης, όπως και την βόλτα σας στην ιστορική Γοτθική συνοικία της πόλης. Στην Γαλλία, αντικρίστε την φυσική ομορφιά των λόφων της Τουλόν και επισκεφθείτε τις πόλεις της Βιλφράνς, της Νίκαιας και του κοσμοπολίτικου Μονακό. Τέλος, η Βιλφράνς υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, οδηγώντας μια Ferrari στην Γαλλική Ριβιέρα ή, αν προτιμάτε κάτι πιο ήσυχο, απολαύστε της γραφικές βίλες που κοσμούν την Ριβιέρα.

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

22/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
163
αναλυτικά

Γαλλία

Βαρκελώνη, Νίκαια (Βιλλφράνς), Τουλόν
Start your journey

Δυνατότητα επιβίβασης και από Βαρκελώνη στις 30/4.

Σημαντική Σημείωση
Οι παρακάτω τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα στη χαμηλότερη διαθέσιμη κατηγορία καμπίνας.
Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπίνων και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ή να αποσυρθούν από τις εταιρίες χωρίς καμία προειδοποίηση.

Εσωτερικές καμπίνες
Εξωτερικές καμπίνες
Junior Σουίτες
Εξωτερικές Deluxe
Sovereign
Sovereign
Sovereign
Sovereign
Sovereign
 
Ημ/νίες αναχώρησης
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
 
22/03/2017
163 €
 
233 €
 
 
 
353 €
 
 
 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται

Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο) καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο, όλα τα ποτά και αναψυκτικά ALL-INCLUSIVE, συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο, το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γυμναστήριο και ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά & λοιπά έξοδα 86 € το άτομο, μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο, η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα), Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Start your journey