4ήμερη Πασχαλινή κρουαζιέρα "Εικόνες του Αιγαίου"

4ήμερη Πασχαλινή κρουαζιέρα "Εικόνες του Αιγαίου"

Γιατι να πάτε: 
Πασχαλινή Κρουαζιέρα - Επιτάφιο στη Μύκονο & Ανάσταση στην Πάτμο. Αναχώρηση 14/04 από το λιμάνι του Πειραιά από 274 € το άτομο!!! Μια μοναδική απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα. Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia αναχωρεί το πρωί της Μ. Παρασκευής από το λιμάνι του Πειραιά και το απόγευμα βρίσκεται στην Κοσμοπολίτικη Μύκονο όπου μπορείτε να βρεθείτε στην Ακολουθία του Επιταφίου. Το Μ. Σάββατο το πλοίο μας θα προσεγγίσει το Κουσάντασι για να κάνετε τις αγορές από την πασίγνωστη αγορά του ή να βρεθείτε με μία από τις προαιρετικές εκδρομές που σας προσφέρουμε στον μοναδικό αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου. Το απόγευμα θα δέσουμε στο λιμάνι της Πάτμου για να παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης. Κυριακή του Πάσχα!!! Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη!!! Τι καλύτερο από μία βόλτα σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου τη Σαντορίνη. Αργά το βράδυ θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι του Πειραιά

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
274
αναλυτικά

Ελλάδα

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΠΑΤΜΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Start your journey

Εσωτερικές Καμπίνες
Εξωτερικές Καμπίνες
Junior Σουίτες
Σουϊτες με μπαλκόνι
Celestyal Olympia
Celestyal Olympia
Celestyal Olympia
Celestyal Olympia
Celestyal Olympia
 
Ημ/νίες αναχώρησης
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
Τιμές 
Προσφοράς
Κανονικές 
Τιμές
 
14/04/2017
274 €
317 €
325 €
383 €
453 €
544 €
525 €
633 €
 
 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται

Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), τα λιμενικά & λοιπά έξοδα, χρέωση παροχής υπηρεσιών, η μεταφορά με πούλμαν στο κέντρο της Μυκόνου, η εκδρομή στο Κουσάντασι, το Απεριόριστο Μπλε Πακέτο Ποτών, το εορταστικό πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας επί του πλοίου, γυμναστήριο, ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

Οι προαιρετικές εκδρομές στα υπόλοιπα λιμάνια προσέγγισης, μεταφορές από/προς το λιμάνι αναχώρησης, ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται), οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

Σημαντική Σημείωση
Οι παρακάτω τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα στη χαμηλότερη διαθέσιμη κατηγορία Εσωτερικής και Εξωτερικής καμπίνας.
Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπίνων και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ή να αποσυρθούν από την εταιρία χωρίς καμία προειδοποίηση

Start your journey