4ήμερη ΚΥΘΗΡΑ - ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ

4ήμερη ΚΥΘΗΡΑ - ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

21/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
165
αναλυτικά

ΚΥΘΗΡΑ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/9/2018

6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ.ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ και εφόσον κάνουμε μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε στην ΝΕΑΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα (ελεύθερο) και επιβίβαση το μεσημέρι στο πλοίο για το ταξίδι μας στα ΚΥΘΗΡΑ. Άφιξη στο λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ και συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο για βόλτα στα ταβερνάκια της περιοχής . Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9/2018

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού την ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το κάστρο της, επίσκεψη. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο ΚΑΨΑΛΙ με το γραφικό λιμάνι και τους πανέμορφους κολπίσκους της, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν μέσω ΚΑΛΑΜΟΥ – ΚΑΤΩ ΛΙΒΑΔΙ – ΛΙΒΑΔΙ – ΔΟΚΑΝΑ – ΑΡΑΙΟΙ θα φτάσουμε στον ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ένα καταπράσινο χωριό με τρεχούμενα νερά και καταρράκτη για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού θα έχει πανηγύρι με Ζωντανή Μουσική και φαγητό(έξοδα ατομικά). Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/9/2018

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΠΟΤΑΜΟ, επίσκεψη στο τοπικό παζάρι του χωριού, βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για ΑΒΛΕΜΟΝΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9/2018

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Ιερό Προσκύνημα της εορτάζου ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ. Εν συνεχεία για τον ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για το λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ επιβίβαση στο πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ άφιξη και συνεχίζουμε για ΣΠΑΡΤΗ - ΤΡΙΠΟΛΗ με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν για ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 165 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) τα ξενοδοχεία ‘’ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ‘’ – ‘’ ΙRIDA ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ - ΚΥΘΗΡΑ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα εισιτήρια του πλοίου A/RΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ , 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Φ.Π.Α.

Start your journey