4ήμερη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (ΑΡΙΔΑΙΑΣ) - ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

4ήμερη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (ΑΡΙΔΑΙΑΣ) - ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

12/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
170
αναλυτικά

Ελλάδα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (ΑΡΙΔΑΙΑΣ) - ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/8/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Εν συνεχεία για  ΛΑΡΙΣΑ  παραμονή, γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΒΕΡΓΙΝΑ επίσκεψη.  Κατόπιν για ΝΑΟΥΣΑ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας(4km από την πόλη). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/8/2017

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Θα επισκεφτούμε τον πολιούχο της ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τον Λευκό Πύργο ,  την Πλατεία Αριστοτέλους , τα Λαδάδικα και θα περπατήσουμε στον παραλιακό δρόμο της με θέα τον Θερμα’ί’κό κόλπο, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μια ενδιάμεση στάση στο πάρκο του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που βρίσκεται σ’ ένα δάσος από πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/8/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΕΔΕΣΣΑ, επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της. Εν συνεχεία για ΑΡΙΔΑΙΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Επιστροφή στην πόλη της ΝΑΟΥΣΑΣ για ένα καφέ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΤΡΙΤΗ 15/8/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ και φτάνουμε στην γιορτινή λόγο ημέρας  ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, επίσκεψη. Εν συνεχεία για το γραφικό χωριό στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ το ΛΙΤΟΧΩΡΟ  παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ στάση καθ' οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 170 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ΔΡΥΑΔΕΣ ‘’ 3***  σε δίκλινα δωμάτια στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ(4km από την πόλη) , 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 3 Δείπνα, 5) Αρχηγό - Συνοδό , 6) Φ.Π.Α.

Start your journey