3ήμερο στη χώρα των Κενταύρων

3ήμερο στη χώρα των Κενταύρων

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

27/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
100
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΧΑΝΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΚΙΣΣΟΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση 07:30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Εν συνεχεία θα ανηφορίσουμε για Πήλιο με πρώτο σταθμό τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ όπου και παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί και για την όμορφη πόλη του ΒΟΛΟΥ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 


ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Πρωινό και μια όμορφη διαδρομή ξεκινάει προς την ανατολική πλευρά του Πηλίου. Τα ΧΑΝΙΑ το υψηλότερο χωριό του  Πηλίου θα είναι ο πρώτος μας σταθμός για σήμερα και συνεχίζουμε τη πανοραμική περιήγηση μας μέσα από τη ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ και το ΑΝΗΛΙΟ για να καταλήξουμε στον ΚΙΣΣΟ. Ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, με μοναδική θέα στο ΑΙΓΑΙΟ  όπου και η  παραμονή   μας για  γεύμα στη χαρακτηριστική πλατεία με τον ιστορικό πλάτανο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ  και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλία της πόλης.Διανυκτέρευση.

 


ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη νότια πλευρά του Πηλίου. Ακολουθώντας μια ενδιαφέρουσα διαδρομή  επισκεπτόμαστε αρχικά τον καταπράσινο ΚΙΣΣΟ και στη συνέχεια θα ανεβούμε στις ΜΗΛΙΕΣ ,το όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Άνθιμου Γαζή  με την αντιπροσωπευτική πηλιορείτικη αρχιτεκτονική .Κατόπιν στην όμορφη παραλία ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα έχουμε παραμονή για γεύμα  και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδόν στάση  στη ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :  100,00   €   κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  130,00   €  
 μονόκλινο

 
Περιλαμβάνονται: 

Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALEXANDROS 3* ,2 πρωινά μπουφέ,Αρχηγός /συνοδός.Φ.Π.Α
 

Start your journey