3ήμερο στην Υδρούσα του Αιγαίου και στο νησί της Μεγαλόχαρης

3ήμερο στην Υδρούσα του Αιγαίου και στο νησί της Μεγαλόχαρης

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
145
αναλυτικά

ΑΝΔΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ:

Αναχώρηση 05:45πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:00 απόΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και με το φέρρυ αναχώρηση για ΑΝΔΡΟ.Άφιξη στο λιμάνι του νησιού και άμεση αναχώρηση για το όμορφο χωριό ΑΠΟΙΚΙΑ γνωστό για την ιστορική μονή ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ αλλά και για την φημισμένη ΠΗΓΗ ΣΑΡΙΖΑ.Στη συνέχεια για ΜΕΝΗΤΕΣ, σύντομη στάση στο καταπράσινο χωριό με τα άφθονα νερά και από εκεί για  τη γραφική ΧΏΡΑ ΑΝΔΡΟΥ με τα γραφικά δρομάκια της ,το Βενετσιάνικο Κάστρο,το μνημείο του ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ αλλά και τη ΚΑΙΡΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.Στη συνέχεια για την παραλία ΚΥΠΡΙ όπου και παραμονή και γεύμα και από εκεί για το ΓΑΥΡΙΟ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση


ΚΥΡΙΑΚΗ:

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του ΓΑΥΡΙΟΥ για να επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας φέρει στο νησί της Μεγαλόχαρης.Άφιξη στη Τήνο και αναχώρηση για το ιστορικό Μοναστήρι της ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ που ιδρύθηκε κατά την παράδοση, το 10ο αιώνα. Στη συνέχεια για  προσκύνημα στο Ναό της Παναγίας και ελεύθερος χρόνος στη ΧΩΡΑ για γεύμα.Κατόπιν αναχώρηση για το λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο για ΑΝΔΡΟ.Άφιξη στο νησί και αναχώρηση για το ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΟΡΜΟ ΚΟΡΘΙΟΥ επίσκεψη  και από εκεί για το κοσμοπολιτικό ΜΠΑΤΣΙ όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες βόλτες και αναμνηστικές αγορές μας  στο γραφικό ΓΑΥΡΙΟ μέχρι το απόγευμα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το ταξίδι επιστροφής μας στη ΡΑΦΗΝΑ και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ. 
 

Τιμή :   145,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   
195,00 €   μονόκλινοΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:Εκδρομές - μεταφορές με πολυτελές πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα,ακτοπλοϊκα εισιτήρια για ΑΝΔΡΟ & ΤΗΝΟ,2 διανυκτερεύσεις  με πλούσιο πρωινό μπουφέ, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) ,Αρχηγός/συνοδός,ΦΠΑ.

Start your journey