2ήμερο στον Όρμο Ναυαρίνου

2ήμερο στον Όρμο Ναυαρίνου

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

28/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
60
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΑΔΑΜΥΛΗ-ΓΥΘΕΙΟ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ : 

 

Αναχώρηση 07.30-07:50πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ /ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ   στάση και από εκει   για   τη χερσόνησο της Πυλίας με  πρώτο σταθμό  τη «μεσαιωνικη αρχόντισσα» ΚΟΡΩΝΗ που γοητεύει τον επισκέπτη με τα στενά και ανηφορικά της δρομάκια που θυμίζουν νησιώτικα καντούνια αλλα και με το περίφημο Ενετικό της κάστρο.Στη συνέχεια μέσω ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ για την γραφική κωμόπολη ΜΕΘΩΝΗ που διατηρεί αναλλοίωτες βενετσιάνικες επιρροές .Παραμονή για γεύμα  και στη συνέχεια για ΠΥΛΟ.Αφιξη στην όμορφη αμφιθεατρική πόλη που θυμιζεί νησί στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 


ΚΥΡΙΑΚΗ : 

 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το  Κάστρο της πόλης. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσκεψη στην εκκλησία της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και τη Μονή Καλογραιών και υστερα για   όμορφη διαδρομή μεσα από τις παραλιακές ΣΤΟΥΠΑ και ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ για να οδηγηθούμε στο γραφικό ΓΥΘΕΙΟ όπου και παραμονή για γεύμα. Κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ..
 

Τιμή :   60,00   €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   75,00   €  μονόκλινο

 


Περιλαμβάνονται: 

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με 1 πρωινό σε ξενοδοχείο 3* στη Πύλο,Αρχηγος-Συνοδός, ΦΠΑ.

 
Start your journey