2ήμερο Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλία !!

2ήμερο Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλία !!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

31/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
80
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ
Start your journey

31/12/17  ΚΥΡΙΑΚΗ: 

 

Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ  για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση,ΔΟΜΟΚΟ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνητής  λίμνης  ΠΛΑΣΤΗΡΑ που απετέλεσε σημαντικό τεχνικό επιτευγμα και χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ ανέδειξε με τη κατασκεύη της το φυσικό κάλλος της περιοχής.Πρώτο σταθμός η πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και παραμονή για γεύμα. Επειτα για το Φράγμα της Λίμνης όπου γίνεται η εντυπωσιακή συγκέντρωση των νερών  και από εκεί συντομη στάση στα ΚΑΛΥΒΙΑ,χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή με   θέα στην λίμνη. Επειτα για ΚΑΡΔΙΤΣΑ και συνεχίζουμε για KAΛΑΜΠΑΚΑ.Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

 


01/01/18  ΔΕΥΤΕΡΑ:

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ και συνεχίζουμε για την όμορφη ΠΥΛΗ  χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ ανάμεσα στο ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ,στάση και επίσκεψη στην μονότοξη λίθινη γέφυρα και από εκεί μέσω γραφικής  διαδρομής από τα περτουλιωτικα λιβάδια,που αποτελούν τοπίο Αλπικής ομορφιάς,για το ορεινό    ΠΕΡΤΟΥΛΙ το οποίο πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ. δεσπόζει  αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού.Κατόπιν για ΕΛΑΤΗ,παραδοσιακός ελατοσκέπαστος οικισμός  με  εντυπωσιακά αρχοντικά και ξενώνες όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Εν συνεχεία για  ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

 

*Eναλλακτικά η διανυκτέρευση μπορεί να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα

 

Τιμή :   80,00  €   κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   95,00  €   μονόκλινο

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  1 διανυκτερεύση με πρωινό μπουφέ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο ,το εορταστικό ρεβεγιόν  με ζωντανή μουσική,αρχηγός/συνοδός,Φπα
 

 
Start your journey