Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη στη ξεχωριστή πολυτέλεια του HOLIDAY INN 5*!!

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη στη ξεχωριστή πολυτέλεια του HOLIDAY INN 5*!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

23/12 ● 30/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
225
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ ΣΟΥΡΩΤΗ(Γ.ΠΑΙΣΙΟΣ)-ΟΡΕΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ- ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
Start your journey

1η Ημέρα: 

 

Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση, ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ γευμα και εν συνεχεία για τη «νύμφη του Θερμαϊκού»,άφιξη και συντομή περιήγηση στη πόλη με επίσκεψη στον Αγ.Δημήτριο. Κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 


2η Ημέρα: 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΥΡΩΝΕΙΑ, επισκεπτόμαστε το σημαντικότερο ενυδρείο γλυκού  νερού στη χώρα μας με εκθέματα σχετικά με τα ψαρια των λιμνών της περιοχής.Στη συνέχεια για το χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα και χρόνο για να γνωρίσουμε τον σπουδαίο υδροβιότοπο ενώ οσοι επιθυμούν προαιρετικά θα μπορέσουν να περιηγηθούν  με βάρκες στη Λίμνη.Στη συνέχεια σύντομη επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΡΟΙΑ και το απόγευμα επιστροφή μέσω ΔΟΙΡΑΝΗΣ  στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας  ρεβεγιόν  με μουσική .Διανυκτέρευση.

 


3η Ημέρα: 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ όπου και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου και στη συνέχεια για όμορφη διαδρομή μέσω του ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ για τα χωρια της ορεινής ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ με πρώτη στάση στην καταπράσινη ΑΡΝΑΙΑ φημισμένη για το ρακόμελο της και τα πετροχτιστα μονοπάτια της και από εκεί για τον ελατοσκέπαστο ΤΑΞΙΑΡΧΗ και τις παραδοσιακές ταβέρνες του.Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για να περπατήσουμε και να πιούμε τον καφέ μας στην πρόσφατα διαμορφωμένη Νέα παραλία της πόλης.Δείπνο Διανυκτέρευση.

 


4η Ημέρα: 

 

Μετά το πρωινό επίσκεψη στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ και συνεχίζουμε νότια για να επισκεφτούμε την ιστορική Μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ(Οσίου Εφραίμ) σε ωραία τοποθεσία με θέα στα Πιέρια Όρη και από εκεί για ΛΑΡΙΣΑ ΕΟ γεύμα.  Εν συνεχεία για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση,  και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ. 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τιμή :  225,00  €  κατ΄ατομο σε δίκλινο  δωμάτιο            
Τιμή :  295,00  €  κατ΄ατομο σε μονόκλινο

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Τιμή :  230,00  €  κατ΄ατομο σε δίκλινο  δωμάτιο            
Τιμή :  310,00  €  κατ΄ατομο σε μονόκλινο 

 

 

 

 

 


Περιλαμβάνονται :

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ & 3 δείπνα στο πολυτελές HOLIDAY INN 5* ένα εκ των οποίων το μεγάλο εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική 24 /12,αρχηγός/Συνοδός,φπα.

Start your journey