Χριστούγεννα και πρωτοχρονια στις ομορφιές της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας!!

Χριστούγεννα και πρωτοχρονια στις ομορφιές της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

24/12 ● 31/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ-ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ:  

 

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ  για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ,σύντομη στάση για καφέ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, με μια  ευχάριστη  παράκαμψη, στο  ΛΟΥΣΙΟ  ΠΟΤΑΜΟ  για επίσκεψη στο παραδοσιακό γεφύρι και στη συνέχεια για τη γραφική και πετρόκτιστη ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ όπου και γεύμα.Κατόπιν συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΑΤΑ, άφιξη  στη Μεσσηνιακή πρωτευούσα και επίσκεψη στον  ΙΕΡΟ  ΝΑΟ  ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ .Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με μουσική. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ΗΜΕΡΑ:

 

Μετά το  πρωινό  μια  όμορφη εκδρομή   ξεκινά  στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η «μεσαιωνικη αρχόντισσα» ΚΟΡΩΝΗ που γοητεύει τον επισκέπτη με τα στενά και ανηφορικά της δρομάκια που θυμίζουν νησιώτικα καντούνια αλλα και με το περίφημο Ενετικό της κάστρο.Στη συνέχεια για στάση στην γραφική κωμόπολη ΜΕΘΩΝΗ που διατηρει αναλλοίωτες βενετσιάνικες επιρροές .Κατόπιν για ΠΥΛΟ,όμορφη αμφιθεατρική πόλη που θυμιζει νησί στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ,επίσκεψη στα αξιοθέατα της όπως το επιβλητικό μνημείο των«Τριών ναυάρχων»και γεύμα προαιρετικά.  Στη συνέχεια για  ΚΑΛΑΜΑΤΑ.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.  

 

 

3η ΗΜΕΡΑ:

 

Πρωινό  και αναχώρηση με προορισμό τη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και από εκεί για ΙΣΑΡΗ για επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλυζουν νερά πηγών. Παραμονή για γεύμα στη καταπράσινη τοποθεσία  και εν συνεχεία για ΤΡΙΠΟΛΗ ,επίσκεψη στην επιβλητική πλατεία Άρεως μια από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων και από εκεί επιστροφή μέσω ΙΣΘΜΟΥ για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :   135,00  €  κατ΄ατομο σε δίκλινο  δωμάτιο            
Τιμή :   175,00  €  κατ΄ατομο σε μονόκλινο 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GALAXY 3*με πρωινό μπουφέ ,2 δείπνα ένα εκ των οποίων το εορταστικό ρεβεγιόν  με  μουσική στις 24  /12,αρχηγός/συνοδός, Φπα

Start your journey