Χριστούγεννα και πρωτοχρονια στη Γη των Πύργων!!

Χριστούγεννα και πρωτοχρονια στη Γη των Πύργων!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

24/12 ● 31/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
130
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΟΝΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΩΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΓΥΘΕΙΟ
Start your journey

1η ημέρα: 

 

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση  και από εκει για την ιστορική(1305) Μονή Τεσσαράκοντων μαρτύρων η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλλος στα πρότυπα μοναστικής πολιτείας.Κατόπιν  θα επισκεφτουμε την επιβλητική  καστροπολιτεία του Μυστρά,συμβολο της βυζαντινης αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπειρου.Παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσια   και στη συνέχεια για ΣΠΑΡΤΗ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με μουσική. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα:

 

 Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, γνωστή και ως Μαλβάζια από την εποχή των Φράγκων που ηταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο.Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία  που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρούριου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος.Επιστροφή στη νέα  πόλη και  παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στη ΣΠΑΡΤΗ.Δειπνο,διανυκτέρευση.

 


3η ημέρα

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ ,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας χαρακτηριστικός οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με καλοδιατηρημένα πυργόσπιτα, και πετρόχτιστους ξενώνες.Κατόπιν για ΔΥΡΟ για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Συνεχίζουμε για  το γραφικό ΓΥΘΕΙΟ ΄με την όμορφη παραλία του όπου και παραμονή για γεύμα και ύστερα για ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Τιμή :  130,00   €  κατ΄ατομο σε δίκλινο  δωμάτιο            
Τιμή :  170,00   €  κατ΄ατομο σε μονόκλινο 

 

 


Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πουλμαν, 2 διανυκτερευσεις με πρωινό μπουφέ  στο ξενοδοχείο DIOSCOUROI/MANIATIS 3*,2 δείπνα ένα εκ των οποίων το εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική στις 31 /12 ,αρχηγός/συνοδός,Φπα. 

Start your journey