ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ & ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ & ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

23/12 ● 30/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
195
αναλυτικά

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΛΙΜΕΝΑΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν χτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε τη Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, στη ΣΚΑΛΑ, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, μια σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια και αμέσως μετά προσπερνάμε τον γραφικό οικισμό του ΛΙΜΕΝΙ στη Μεσσηνιακή Μάνη με τον ιστορικό πύργο του Μαυρομιχάλη, για να καταλήξουμε στο ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ για γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, με ενδιάμεση στάση στην πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ, χρόνος ελεύθερος, εορταστικό δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

4Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ στάση, με το πολύ σπουδαίο Μουσείο Ελιάς και συνεχίζουμε για την πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο Δίκλινο Τρίτο άτομο έως 12 ετών Μονόκλινο
ΟΑSIS 3* 195€ 175€ 255€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΟΑSIS 3*, στη Σκάλα  Λακωνίας.
  • *3 πρωινά.
  • *3 δείπνα (εορταστικά τα δείπνα στις 24 & 31/12/18). 
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

Start your journey