ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

25/5

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
165
αναλυτικά

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 8.15 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ για γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο "πρώτο πόδι" της Χαλκιδικής, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και η επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής στη ΣΙΘΩΝΙΑ, (ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ - ΣΑΡΤΗ - ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ - ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ) όπου θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή - περιήγηση στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας, (ΣΙΒΗΡΗ - ΛΟΥΤΡΑ - ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ) θα κλείσουν ευχάριστα, την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα. Η διαδρομή μας μέσω Θεσσαλονίκης, μας οδηγεί στους πρόποδες του Ολύμπου και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Στην περιοχή του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, θα έχουμε γεύμα προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, η τελευταία μας στάση, πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

Start your journey