ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

22/7 ● 29/7 ● 12/8 ● 19/8 ● 26/8 ● 2/9 ● 9/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
210
αναλυτικά

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΊΣΙΟΥ
Start your journey

1η ημέρα:Αναχώρηση 07.00 πμ από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ Εο στάση κατόπιν για  παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ  μπάνιο και γεύμα και μέσω όμορφης διαδρομής για την   πόλη  της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  όπου και το ξενοδοχείο μας. Αφιξη και τακτοποίηση. Δείπνο.Διανυκτέρευση.


2η μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου της ΣΙΘΩΝΙΑΣ περνώντας αρχικά από  ΨΑΚΟΥΔΙΑ,ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ για να κάνουμε μια σύντομη στάση στην όμορφη ΣΑΡΤΗ.Συνεχίζουμε  για Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ (ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ),παραμονή για μπάνιο και γεύμα    στο  παραλιακό θέρετρο χτισμένο αμφιθεατρικά στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου  .Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο με ενδιάμεση στάση στα ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Δείπνο.Διανυκτέρευση.


3η μέρα: Μετα το πρωινό αναχώρηση για ΙΕΡΙΣΣΟ,ΤΡΥΠΗΤΗ και από εκεί για ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Από εδώ υπάρχει η  δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας στο ΑΓ.ΟΡΟΣ όπου μπορεί κανείς να δεί τα μοναστήρια  απο απόσταση 300 μ. από την ακτή.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας με ενδιάμεση στάση στην ΑΡΝΑΙΑ,παραδοσιακή κωμόπολη χτισμένη στις βόρειες απολήξεις  του ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ.Δείπνο.Διανυκτέρευση.


4η μέρα:Πρωινό και αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ και προσκύνημα στη Μονή Θεολόγου (κατάλληλη ενδυμασία)όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου Αρσενίου και ευρίσκεται και ο τάφος του Γέροντα Παϊσιου .Συνεχίζουμε για το γύρο της χερσονήσου ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ με πρώτο σταθμό  την όμορφη παραλία ΠΟΣΕΙΔΙ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα .Το απόγευμα θα περάσουμε από  το κοσμοπολιτικο ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ και ύστερα  θα επιστρέψουμε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπου θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στην νέα παραλία που διαμορφώθηκε μετα την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής ανάπλασης της.  Δείπνο.Διανυκτέρευση.


5η μέρα:Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και θα επισκεφτούμε τον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ .Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΛΑΡΙΣΑ(ΕΟ) γεύμα και από εκει για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση  και στη συνέχεια επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Αναχωρήσεις  Ιουλίου:

Έκπτωση early booking για κρατησεις εώς 30/6  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 40€


Τιμή :  210,00 €  κατ ατομο στο δικλινο 

Τιμή :  310,00 €  μονόκλινο  

Αναχωρήσεις  Αυγούστου:

Έκπτωση early booking για κρατησεις εώς 15/7  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 40€


Τιμή :  220,00 €  κατ ατομο στο δικλινο 

Τιμή :  320,00 €  μονόκλινο  

Αναχωρήσεις  Σεπτεμβρίου

Έκπτωση early booking για κρατησεις εώς 13/8  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 30€


Τιμή :  220,00 €  κατ ατομο στο δικλινο 

Τιμή :  290,00 €  μονόκλινο   Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  ΤΟ BACCO/ ΜΕΤROPOLITAN    ή παρόμοιο   στην πόλη της Θεσσαλονίκης , 4 πρωινά μπουφέ  και 4 δείπνα , φόρος διαμονής (άρθρο53 
v.4389/16), αρχηγός/συνοδός, Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης ,Φπα.  

 

856

Start your journey