ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
175
αναλυτικά

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση 07.00 πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, περιοχή ΛΑΡΙΣΑΣ (ΕΟ) γεύμα και απο εκεί μέσω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  συνεχίζουμε για την πρώτη χερσόνησο της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ και τη περιοχή του ΧΑΝΙΩΤΗ με την όμορφη παραλία όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου της ΣΙΘΩΝΙΑΣ πέρασμα απο ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ και συνεχίζουμε για ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ, Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη κωμόπολη χτισμένη αμφιθεατρικά στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου .Το απόγευμα επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην όμορφη ΣΑΡΤΗ Δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ:  

Μετά το πρωινό μια ενδιαφέρουσα διαδρομή θα μας οδηγήσει στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ όπου θα εχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα αλλά και τη δυνατότητα για προαιρετική κρουαζιέρα  στο ΑΓ.ΟΡΟΣ για να θαυμάσουμε εν πλώ τα αγιορείτικα μοναστήρια.Στη συνέχεια μεσω μιας πολύ όμορφης διαδρομής θα διασχίσουμε την ΙΕΡΙΣΣΟ ,την ΑΡΝΑΙΑ  στάση και από εκεί για ξενοδοχείο μας. Δείπνο.Διανυκτέρευση


ΔΕΥΤΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, επίσκεψη στον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ και στη συνεχεία επιστροφή για τη περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ) για γεύμα και από εκεί για  ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 175 ,00 €  κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 
250 ,00 €  μονόκλινο  


Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  GRAND ΗOTEL HANIOTI 4*(ή παρόμοιο) ,3 πρωινά   μπουφέ,3 δείπνα, φόρος διαμονής ,   (άρθρο53 – v.4389/16) αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα. 
 

Start your journey