Χαλκιδική

Χαλκιδική

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

28/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
158
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: 

Αναχώρηση στις 7.15 π.μ., περιοχή Λαμίας και Λάρισας ανάλογες στάσεις, για καφέ και φαγητό αντίστοιχα και μέσω Τεμπών - Θεσσαλονίκης, φθάνουμε στο 'πρώτο πόδι' της Χαλκιδικής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και η επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής στη Σιθωνία, θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Πολλές είναι οι περιοχές που μας προκαλούν και δε θα αντισταθούμε στον πειρασμό για συνεχείς στάσεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας με μικρές στάσεις στα πιο γραφικά σημεία θα κλείσουν ευχάριστα την ημέρα μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα μικρή γνωριμία με τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ:

 Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα. Η διαδρομή μας μέσω Θεσσαλονίκης, μας οδηγεί στους πρόποδες του Ολύμπου και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Στην περιοχή της Λάρισας θα έχουμε γεύμα προαιρετικά και στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, την τελευταία μας στάση, πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό* Μονόκλινο
Athos Palace 4* 158€ 138€ 203€
*σε τρίκλινο (2-12 ετών)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (ΑΤΗOS PALACE).
  • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
  • Τρία δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Start your journey