ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ - 4ήμερο στο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ - 4ήμερο στο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
175
αναλυτικά

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση 06:00πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια με το φέρριμποτ μετάβαση στον ΠΟΡΟ. Aφιξη στο νησι και αναχώρηση για  επίσκεψη στη Μονη ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι και ο προστάτης   του νησιού. Επειτα για ΛΗΞΟΥΡΙ και από εκεί  για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο.Διανυκτέρευση. 


ΣΑΒΒΑΤΟ:

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε την υπογεια λιμνη της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ που θα σας εντυπωσιάσει με τη μοναδική ομορφιά της καθώς οι ακτίνες του ηλίου δημιουργούν φαντασμαγορικό θέαμα με τουs υπέροχους ιριδισμούς των νερών. Συνεχίζουμε με το σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ, ένα εργο μοναδικής γλυπτικής από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Το μεσημέρι θα εχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη παραλία της ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑΣ ενώ το απόγευμα θα κάνουμε τη βόλτα μας στο ΛΗΞΟΥΡΙ με την όμορφη πλατεία Μηνιάτη και τη σημαντική τοπική Βιβλιοθήκη.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Δείπνο. Διανυκτέρευση. 


ΚΥΡΙΑΚΗ:

Μετά το  πρωινό αναχώρηση για την όμορφη ΣΑΜΗ, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Προαιρετικά όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση. 


ΔΕΥΤΕΡΑ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση με το φέρυ για ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, παραμονή στην όμορφη πόλη και στη συνέχεια μέσω όμορφης διαδρομής από τα χώρια ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ, ΠΕΡΑΤΑΤΑ επίσκεψη στην Μονή του ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ που είναι και από τις παλιότερες του νησιού.Συνεχίζουμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΙΔΟΥΣΑ που ονομάστηκε από το γνωστο θαύμα με τα φιδακια.Κατόπιν μέσω ΣΚΑΛΑΣ για  ΠΟΡΟ παραμονή για μπάνιο και γεύμα και αργότερα  επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΙΣΘΜΟΥ επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ. 

Τιμή : 175  ,00    €  κατ’ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο 
Τιμή :  
250 ,00   € μονόκλινο δωμάτιο 

Περιλαμβάνονται :
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ SEA 4* στη Κουνόπετρα Ληξουρίου, 3 πρωινά, 3 δείπνα,τα εισιτήρια των φέρριμποτ ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16)ρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,ΦΠΑ.

Start your journey