ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!! 4ήμερο στη Βουλγαρία και στο φημισμένο θέρετρο Μπόροβετς στο πολυτελές RILA RESORT & SPA 4* σε τιμή έκπληξη!!

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!! 4ήμερο στη Βουλγαρία και στο φημισμένο θέρετρο Μπόροβετς στο πολυτελές RILA RESORT & SPA 4* σε τιμή έκπληξη!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

29/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
160
αναλυτικά

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ-ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ
Start your journey

1ή ημέρα: 

Αναχώρηση στις 6.00π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση και συνεχίζουμε για Πλαταμώνα (ΕΟ) γεύμα ,προσπερνάμε τη συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο εισερχόμαστε στη βουλγαρική επικράτεια και κατευθυνόμαστε προς τον ορεινό όγκο του όρους Ρίλα όπου σε υψόμετρο 1315 μ βρίσκεται το φημισμένο χειμερινό θέρετρο του Μπόροβετς.Πνιγμένο σε καταπράσινο τοπίο από έλατα φημίζεται για το υγιεινό του κλίμα και τις αριστες υποδομές του.Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας και  δείπνο.Διανυκτέρευση.


2ή ημέρα: 

Μετα το πρωινό αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι Αγίου Ιωάννη της Ρίλα του 10ου – 11ου αιώνα χτισμένο στην ομώνυμη κοιλάδα και σε υψόμετρο 1147μ.στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή.Συνεχίζουμε για ΣΟΦΙΑ, άφιξη στη πρωτεύουσα και  ξεκινάμε τη περιήγηση μας στη βουλγαρική πρωτεύουσα με τα σημαντικά αξιοθέατα όπως ο καθεδρικός ναός του Αλεξάνδρου Νέφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του Άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρωσική εκκλησία).    Γεύμα και χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στο εμπορικό κέντρο.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο, διανυκτέρευση.


3ή ημέρα:

 Πρωινό και μια όμορφη διαδρομή ξεκινάει με  προορισμό την ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.Φτάνουμε στην όμορφη πολιτεία με την μακραίωνη ελληνική παρουσία από την περίοδο της Αν.Ρωμυλίας και ξεκινάμε την  πεζή περιήγηση στο παλιό ιστορικό κέντρο .Γραφικά δρομάκια και παλιά αρχοντικά,οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα ανάμεσα σε άλλα.Παραμονή για γεύμα στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της πόλης και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας  όπου μπορουμε να απολαύσουμε τις ανέσεις του  υπερσύγχρονου spa όπως  πισίνα,σάουνα, χαμάμ κλπ. Δείπνο,διανυκτέρευση.


4ή ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για σύντομη επίσκεψη στη κωμόπολη ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ η οποία έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ενώ θεωρείται και γενέτειρα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Σύντομη περιήγηση  στο κέντρο της πόλης που σήμερα φημίζεται για τις   ιαματικές πηγές  τα νερά των οποίων χρησιμοποιούνται στην θεραπεία διαφόρων  παθήσεων.Αμέσως μετά αναχώρηση για. ΑΘΗΝΑ, με  στάση στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο. Από τη γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη συμπρωτεύουσα στη περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ) θα έχουμε στάσηγια γεύμα και από εκεί με μια ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :  160,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  220,00 € μονόκλινοΠεριλαμβάνονται: 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ & 3 δείπνα στο πολυτελές RILA RESORT&SPA, Αρχηγός-Συνοδός,Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ.

 

Start your journey