ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Πάσχα στη Βουλγαρία και στο φημισμένο θέρετρο Μπάνσκο !! Μόνο 160€ με πλούσια ημιδιατροφή !!

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Πάσχα στη Βουλγαρία και στο φημισμένο θέρετρο Μπάνσκο !! Μόνο 160€ με πλούσια ημιδιατροφή !!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
160
αναλυτικά

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ
Start your journey

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ-ΜΠΑΝΣΚΟ: 

Αναχώρηση 06:00 απο   ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 απόΑΘΗΝΑ  για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και ύστερα για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (ΕΟ)γεύμα και εν συνεχεία για ΣΕΡΡΕΣ ,ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ και τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.Κατόπιν θα ανηφορίσουμε προς την οροσειρά του ΠΙΡΙΝ για να φτάσουμε στο σπουδαίο χειμερινό θέρετρο του ΜΠΑΝΣΚΟ το οποίο προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες κάθε χρόνο χάρη στον συνδυασμό παράδοσης και σύγχρονων τουριστικών εγκαταστάσεων.Η πόλη είναι γνωστή για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική  με τα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια  αλλά και την φιλόξενη ατμόσφαιρα της.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΡΙΛΑ-ΣΟΦΙΑ-ΜΠΑΝΣΚΟ: 

Μετα το πρωινό αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι Αγίου Ιωάννη της Ρίλα του 10ου  11ου αιώνα χτισμένο στην ομώνυμη κοιλάδα και σε υψόμετρο 1147μ.στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή.Συνεχίζουμε για ΣΟΦΙΑ, άφιξη στη πρωτεύουσα και  ξεκινάμε τη περιήγηση μας στη βουλγαρική πρωτεύουσα με τα σημαντικά αξιοθέατα όπως ο καθεδρικός ναός του Αλεξάνδρου Νέφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του Άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρωσική εκκλησία).    Γεύμα και χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στο εμπορικό κέντρο. Κατόπιν επιστροφή στο Μπάνσκο και το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργία της Αναστάσεως  σε ορθόδοξη εκκλησία. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΜΠΑΝΣΚΟ: 

Πρωινό και μια όμορφη διαδρομή ξεκινάει με  προορισμό την ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.Φτάνουμε στην όμορφη πολιτεία με την μακραίωνη ελληνική παρουσία από την περίοδο της Αν.Ρωμυλίας και ξεκινάμε την  πεζή περιήγηση στο παλιό ιστορικό κέντρο .Γραφικά δρομάκια και παλιά αρχοντικά,οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα ανάμεσα σε άλλα.Παραμονή για γεύμα στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της πόλης και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας  όπου μπορουμε να απολαύσουμε τις ανέσεις του  υπερσύγχρονου spa όπως  πισίνα,σάουνα, χαμάμ κλπ. Δείπνο,διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ :ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΑΘΗΝΑ : 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για σύντομη επίσκεψη στη λουτρόπολη  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ  η   οποία ιστορικά θεωρείται και γενέτειρα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Σύντομη περιήγηση  στο κέντρο της πόλης που σήμερα φημίζεται για τις   ιαματικές πηγές  τα νερά των οποίων χρησιμοποιούνται στην θεραπεία διαφόρων  παθήσεων.Αμέσως μετά αναχώρηση για. ΑΘΗΝΑ, με  στάση στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο. Από τη γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη συμπρωτεύουσα στη περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ) θα έχουμε στάση για γεύμα και από εκεί με μια ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  160,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  220,00 € μονόκλινο


 

Περιλαμβάνονται: 

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελέςRIVERSIDE 4* με 3 δείπνα & 3 πρωινά σε μπουφέ, Αρχηγός-Συνοδός,Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ.                      

Start your journey